Kiusalliset vaivat kuriin

  • 0414_benegast_addu

Kun ripuli tai närästys vaivaa, on tehokas, pitkäkestoinen ja luonnollinen apu tarpeen.

Kiireinen elämäntapa, sopimaton ruokavalio ja lääkitys voivat aiheuttaa monenlaisia ruoansulatusongelmia:  närästystä, ummetusta, ilmavaivoja ja ripulia. Benegast-valikoima sisältää tuotteita, jotka hoitavat ruuansulatuskanavan terveyttä luonnonmukaisesti.

Närästys tuntuu korvennuksena rinnassa ja johtuu mahahappojen nousemisesta ruokatorveen. Oireita voi ehkäistä kiinnittämällä huomiota etenkin ruokavalioon ja painonhallintaan, mutta niitä voivat aiheuttaa myös lääkkeet ja sairaudet. Vaivana närästys on hyvin yleinen ja ikävä, ja siihen toivoisi nopeaa lievitystä.

Reduflux on alginaattihoito, joka vaikuttaa korventavaan oloon välittömästi. Sen luonnollinen tehoaine Phycodol, ruskoleväuute, muodostaa vatsalaukun suulle suojaavan esteen, jolloin mahahapot eivät pääse nousemaan ruokatorveen. Samalla se vähentää kipua ja epämukavuuden tunnetta jopa neljän tunnin ajan.

Myös bakteerin tai viruksen aiheuttama ripuli on yleinen riesa, joka jää kuitenkin usein hoitamatta. Jos sairastaessa ei huolehdi neste- ja suolatasapainosta, sitoo ripuli kärsijänsä kotiin ja aiheuttaa hyvinkin pian heikon olon.

Nopeamman palautumisen ripulista takaa teholtaan kaksivaikutteinen valmiste Dimexanol. Sen tehoaine Morilyte on diosmektiitin, luonnollisen saven, ja suolojen yhdistelmä, joka sitoo ripulin taudinaiheuttajat ja estää infektion leviämisen. Samalla valmisteen sisältämät suolat palauttavat kehon nestetasapainon. Hellävaraisena se ei pysäytä suolen toimintaa eikä aiheuta ummetusta tai edistä bakteerien lisääntymistä.

Ripuli voi johtaa pienillä lapsilla nestehukkaan ja vaaralliseen elimistön kuivumistilaan. Dimexanol lapset -valmiste on suunniteltu erityisesti 2−5-vuotiaiden lasten tarpeisiin.

Eroon närästyksestä

• Syö pieniä aterioita riittävän rauhallisesti.

• Vältä tulista, paistettua ja rasvaista ruokaa, sekä suklaata.

• Käytä kahvia, happamia ja hiilihapollisia juomia maltillisesti.

• Älä pidä kiristäviä vaatteita.

• Nosta sängyn pääpuolta ylemmäksi.

• Lopeta tupakointi sekä vältä alkoholia ja stressiä.

Uutuudet nyt Avainapteekeista!

0414_benegast_pieni

Reduflux auttaa välittömästi ja pitkäkestoisesti närästykseen, poltteeseen ja happamiin röyhtäisyihin. Saatavana piparmintunmakuisina purutabletteina 6,94 € (20 kpl/pkt) ja nesteannospusseina 9,22 € (15 kpl/pkt).

Kaksivaikutteinen Dimexanol on tarkoitettu ripulin hoitoon ja kehon nestetasapainon palauttamiseen. Saatavana poretabletteina aikuisille (10 kpl/pkt), hinta 12,15 € sekä alle 5-vuotiaille lapsille 10 kpl/pkt, hinta 12,15 €.

Oletko matkalla tai matkalle lähdössä? Lue myös nämä

Lue lisää vatsavaivoista

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

Kasihuuhde_aqualan_avainapteekit_banneri

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje