Testasimme laadukkaat huulirasvat

  • AA0618_huulirasva

Testiryhmämme selvitti, miten kaksi Avainapteekkien hoitavaa huulivoidetta pärjää vertailussa. 

Testattavat huulivoiteet

Avène Cold Cream Lip Butter
Erittäin hoitava huulivoide. Sisältää vahaa, karitevoita ja jojobaöljyä. Miedosti hajustettu. 10 ml, 10,40 e (1040 e/l).

Louis Widmer Lip Care UV 10
Hoitaa, rauhoittaa ja kosteuttaa huulia. UV-suoja. Miedosti hajustettu. 4,5 ml, 10,20 e (2266,67 e/l).

Testaajat

Heidi, 33, on omien sanojensa mukaan addikoitunut huulirasvoihin. "Joka laukussa ja takintaskussa on huulirasva", Heidi sanoo.

Solja, 61, on huulirasvojen sekakäyttäjä – luottomerkkiä ei ole vielä löytynyt. Ulkoilee paljon myös talvisin, huulivoide aina mukana.

Milja 49, oli aiemmin huulirasvan suurkuluttaja. Nykyään käyttötarve ajoittuu talviaikaan. Pitää rasvaisesta huulivoiteesta, joka pysyy.  

Avène Cold Cream Lip Butter

HEIDI

"Kiva mieto tuoksu. En kuitenkaan oikein pidä sormilla levitettävistä huulirasvoista eikä pakkauskaan ollut silmiini kovin houkutteleva. Superkosteuttava tuote, ­sopii hyvin talveen. Koostumus oli hieman rakeinen, mikä tuntui jännältä, mutta voide kyllä levittyi todella mukavasti."

SOLJA

"Aluksi tuntui, että tämä tuote on vähän hankala käytössä – purkki pitää kiertää auki, ja pitkällä kynnellä ei oikein tahdo saada oikeaa annosta levitettäväksi huulille. Tuotteen koostumus on kuitenkin miellyttävä ja tuoksu kivan mieto. Levittyy hyvin ja toimii myös kylmemmässä ilmassa. Tähän taisin jäädä koukkuun."

MILJA

"Tuote tuntuu hieman ­vaselii­nilta. Se leviää huulten ­ulkopuolelle, ja sormi jää tahmeaksi, eli käyttöliittymä ei ole päivisin paras mahdollinen. Yötä vasten tuote on kuitenkin oivallinen ja hoitava. Pieni pakkaus on kätevä käsilaukussa mutta meinasi myös hukkua taskun pohjalle.”

Louis Widmer Lip Care UV 10

HEIDI

"Aivan ihana huulirasva. Hylsy on maailman kaunein! Työkaveritkin ihastelivat, miten nätti se oli. Tuoksu ­toi muistot lapsuuden Vitaliksesta. Mielettömän pehmeä koostumus teki huulista heti pehmeät. Hyvä ­pohja huulipunalle. Toisin kuin muut huulirasvat, tämä ei edes pehmennyt taskussa. Aion ehdottomasti ostaa tuotetta jatkossa."

SOLJA

"Tuotteen tuoksu on miellyttävä, mutta melko voimakas. Mieleen hulvahti muisto rasvaisesta voiteesta, jota lapsuudessani levitettiin talvipakkasilla poskiin. Tämän tuotteen koostumus on ohuehko, ja viileämmässä ilmassa puikkoa saa pyöritellä huulilla useamman kierroksen. Tykkään puikkomuotoisesta huulirasvasta, se on helppo levittää ja kulkee kätevästi takin taskussa."

MILJA

"Widmerin huulivoiteessa on miellyttävä tuoksu. Sen rakenne ei ole liian rasvainen, joten se ei myöskään leivä huulten rajojen yli iholle. Pidän tämän pakkauksen mallista, huulipunamainen muoto on hyvä ja on hygieenisyys säilyy, kun tuotetta ei tarvitse levittää sormin."

AA0618_testi_pallurat

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

Kasihuuhde_aqualan_avainapteekit_banneri

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje