5 helppoa tapaa hoitaa suuta

5_tapaa_hoitaa_suuta

Suun kunnosta huolehtiminen on muutakin kuin hampaiden harjausta. Näillä konstein pidät suusi puhtaana ja hyvinvoivana.

1. Heitä hyvästit tummentumille

Emmelle Hyaluron Pro+ -hammastahna kirkastaa hymyn hellästi. Yotuel all-in-one taas on ensimmäinen valkaiseva hammastahna, joka tutkitusti vahvistaa hammaskiillettä.

2. Purskuta plakki pois

Miedon makuinen Listerine Total Care pitää hengityksen raikkaana 12 tunnin ajan. Fluori ja sinkkikloridi ehkäisevät kariesta ja hammaskiven muodostumista. Pehmeänraikas Clean Mint -maku sopii herkkäsuisillekin.

3. Puhdista hammasvälit

Hammaslankain auttaa poistamaan plakin sieltä, minne hammasharja ei ylety. GUM Easy Flosser on helppo, yhdellä kädellä käytettävä lankain, joka tekee hellävaraisesti puhdasta jälkeä myös ienrajan alapuolella. Jos lankaaminen tuntuu tukalalta, ratkaisu on GUM Soft-Picks -hammasvälitikku. Pehmeä ja turvallinen kumitikku poistaa plakkia ja ruoan tähteitä hammasväleistä ja hieroo hellästi ikeniä. Säännöllinen käyttö torjuu ientulehdusta.

4. Imeskele suu terveeksi

Reladent on ensimmäinen suun hyvinvointiin kehitetty maitohappobakteerivalmiste. Yksi imeskelytabletti päivässä vahvistaa suun omia puolustusmekanismeja ja vähentää suu- ja ienongelmia aiheuttavia bakteereita.

5. Raikasta hengitys

SB12 boost -purukumi sopii tilanteisiin, joissa tarvitaan pikaista raikastusta esimerkiksi mausteisen aterian tai kahvikupposen jälkeen. SB12 boost sisältää pahanhajuista hengitystä torjuvia aineita, kuten sinkkiä, natriumfluoridia ja ksylitolia.

30.12.2009

Panosta hampaiden harjaukseen

Tiesitkö tätä hampaista?

Lisätietoa aiheesta muualla

Hampaiden puhdistaminen

Kielen puhdistaminen

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

38231_Perrigo_ACO_Sun_Avainapteekit_banner_215x500
banneri Nicotinel_215x550

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje