Mikä hymyilyttää, Marco Bjurström?

Marco Bjurström

Kesä ja tuleva loma saavat tanssiammattilainen Marco Bjurströmin hyvälle mielelle. Mikä muu häntä hymyilyttää?

 1. Asioiden loksahtaminen paikoilleen

On hienoa, kun haave tai abstrakti unelma alkaa konkretisoitua. Kun pitkän suunnittelun jälkeen asiat alkavat loksahtaa kohdalleen ja näkee konkreettisesti työnsä jäljen.

Rent-musikaali on ollut minulle pitkäaikainen haave, ja nyt tuntuu todella hyvältä, kun asiat alkavat edetä. Porukka, jonka kanssa musikaalia tehdään, tuntuu enemmän kuin oikealta ja ensimmäinen treeniviikko oli täynnä suuria tunteita, naurua ja liikuttumista. Se, että pystyy mahdollistamaan asioita ja näkee, kuinka ne alkavat toimia, on paljon kauniimpaa kuin oma henkilökohtainen onnistuminen.

2. Sukulaiset ja ystävät

Erityisesti tähän vuodenaikaan onnelliseksi tekee se, että tietää kesän ja loman olevan tulossa. Silloin on aikaa niille ihmisille, joille ei usein ole riittävästi aikaa töiden keskellä. Sukulaiset ja ystävät tulevat kyläilemään mökilleni, ja teemme kaveriporukan kanssa perinteisen reissun Savonlinnan Oopperajuhlille.

Teen työtä ja elän maailmassa, jossa saan kokea koko ajan hurjasti iloja. Tietysti minullakin on välillä suruja eikä elämäni ole pelkkää laulamista ja tanssimista. Surunkin hetkellä tekee iloiseksi se, että on läheisiä ihmisiä ja yhteisiä muistoja. On hienoa saada elää ja kokea kaikki elämän värit.

3. Kesämökki

Mökkini on Porvoon saaristossa. Se on aikamoista luksusta, vaikkei mökissä itsessään olekaan mitään luksusta. Sen olemassa olo ja saaren luonto tekevät minut onnelliseksi.

On ihanaa tietää, että kun pari viikkoa jaksaa vielä porskuttaa eteenpäin, kaikki muuttuu hetkeksi kokonaan. Lomalla on aikaa funtsia asioita, pelailla korttia ja olla vain ilman mitään tiukempaa aikataulua tai agendaa.

Marco Bjurström

  • 46-vuotias innostaja ja mahdollistaja. Työskentelee tanssinopettajana ja yrittäjänä StepUp-tanssikoulussa, ohjaajana sekä viestintäkouluttajana.
  • Valmistelee juuri nyt Rent-musikaalia Aleksanterin teatteriin, Dance-tanssiohjelman seuraavaa kautta sekä Elämä pelissä -ohjelmaa.
  • Asuu Helsingissä, josta on myös kotoisin. Kesämökki Porvoon saaristossa.
  • Motto: Rentous on avain huippusuorituksiin.

29.5.2012

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

Panadol_banneri_maaliskuu

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje