Enneagrammi itsetuntemuksen apuna

  • enneanagrammi

Enneagrammi lisää itsetuntemusta ja sitä kautta tyytyväisyyttä ja kykyä myötätuntoon.

Pohditko usein, mitä tuot mukanasi parisuhteeseen tai miten suhtaudut lapsiisi ja toimit heidän kanssaan? Askarruttaako sinua, mikä omassa tyylissäsi on hyvää ja puolisoa tai lasta kannustavaa, hyväksyvää ja kunnioittavaa?

Kouluttaja Seija Taivainen on kirjoittanut kirjan enneagrammista. Se on itsetuntemuksen ja -tutkimuksen työkalu, jonka avulla voi suunnistaa ihmissuhteissa. Hyvissä väleissä – Hyödynnä enneagrammia auttaa tunnistamaan omat, automaattiset toimintamallit ja löytämään oman enneagrammityypin.

Yhdeksän erilaista tyyppiä näyttävät, miten ajattelemme, tunnemme ja toimimme eri tavoin. Teos keskittyy parisuhteeseen ja vanhemmuuteen esitellen enneagrammin yhdeksän tyypin vanhemmuuskuvaukset sekä peräti 36 erilaista parisuhdekombinaatiota.

Itsetuntemus lisää kykyä olla avoin ja rehellinen, avoimuus puolestaan luottamusta itseen ja muihin. Paremman itsetuntemuksen myötä voimme myös lisätä omaa tyytyväisyyttämme ja kykyämme myötätuntoon. Sitä kautta saamme myös enemmän rohkeutta kertoa omista tunteistamme ja mahdollisista tarpeistamme.

Seija Taivainen opettaa enneagrammia työyhteisöissä sekä parisuhde- ja valmennuskursseilla. Hän on koonnut kirjaan parisuhdekurssien osallistujien kokemukset ja havainnot kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Tee pikatesti

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

38231_Perrigo_ACO_Sun_Avainapteekit_banner_215x500
banneri Nicotinel_215x550

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje