Muistisairauden ehkäisy

  • apteekin hyllyltä

Isoäitini muisti on heiken­tynyt huolestuttavasti. Mitä voisin tehdä välttääkseni saman?

Riski sairastua muistisairauteen lisääntyy iän myötä. Naisten riski sairastua muistisairauteen on hieman miehiä korkeampi.

Fyysinen ja sosiaalinen aktiivisuus ja aivojen monipuolinen käyttäminen voivat ehkäistä muistisairauden puhkeamista. Keski-iän kohonnut verenpaine, diabetes, korkea kolesteroliarvo, ylipaino ja liikunnan vähäisyys lisäävät muistisairauden todennäköisyyttä. Sinun kannattaa työllistää aivojasi monipuolisesti esimerkiksi ristikoita ja sudokuja täyttämällä. Huolehdi myös aktiivisesta seuraelämästä. Suojele aivoja vammoilta ja tapaturmilta. Syö terveellisesti ja säännöllisesti, muista riittävä määrä kasviksia ja vältä kovia rasvoja. Liiku säännöllisesti ja koeta pitää ylipaino loitolla. Nauti alkoholia kohtuudella ja lopeta tupakointi.

Apteekin hyllyltä löytyy kliininen ravintovalmiste Souvenaid, jonka sisältämät ravintoaineet ovat tutkitusti hyödyllisiä varhaista Alzheimerin tautia sairastaville. Ravintoaineyhdistelmän eri aineosat tukevat toisiaan. Nestemäistä tuotetta kannattaa nauttia päivittäin parhaan hyödyn saavuttamiseksi. Ennen hoidon aloittamista on hyvä varmistaa tuotteen sopivuus itselle terveydenhuollossa tai apteekissa.

Täsmätuote:

  • Spuvenaid
    Souvenaid Nutricia 4 x 125 ml.

Uusimmat


 


Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje