Apu erektioon

  • 0514_prelox_iso

Stressi laskee mieskuntoa ja heikentää erektiota. Ravintolisä Prelox voi ratkaista ongelman.

Elimistömme tuottaa typpioksidia, mikä pitää verisuonet rentoutuneina ja mahdollistaa veren vapaan kulun. Typpioksidin tuotanto voi kuitenkin vähentyä esimerkiksi iän myötä, sairauksien takia ja varsinkin stressin vaikutuksesta. Stressaantunut elimistö tuottaa stressihormoneja ja laskee typpioksidin tuotantoa, mikä puolestaan supistaa verisuonia, nostaa verenpainetta ja estää verenkulkua pienissä hiusverisuonissa.

Lisääntyneen stressin takia jo nuorissa miesryhmissä, jopa heti 30 ikävuoden jälkeen, esiintyy heikentynyttä mieskuntoa ja erektiota. Pääsyynä tähän on vähentynyt typpioksidin tuotanto ja sen aiheuttama hiusverenkierron supistuminen, mikä ehkäisee erektion saavuttamisen. Paras ratkaisu olisi vähentää stressiä, mikä ei nykyaikana ole välttämättä mahdollista.

Typpioksidin lähteenä elimistössämme toimii aminohappo, L-arginiini, mitä saamme mm. pähkinöistä, rukiista ja auringonkukansiemenistä. Pycnogenol, rannikkomännyn kuoriuute, on eräs maailman tunnetuimpia ja tutkituimpia ravintolisiä. Voimakas antioksidantti vahvistaa tehokkaasti verenkiertoa varsinkin pienissä hiusverisuonissa. Mieskuntoa kohottava ravintolisä Prelox  syntyi, kun tutkijat yhdistivät Pycnogenolin ja L-arginiinin ja yhdistelmä patentoitiin.

Preloxista on tehty lukuisia kliinisiä tutkimuksia mm. Euroopassa, USA:ssa ja Kaukoidässä. Sen on todettu parantavan erektion laatua yli 80 %:lla tapauksista, lisäävän erektion kovuutta sekä helppoutta saavuttaa tyydyttävä erektio. Preloxin sisältämä Pycnogenol palauttaa toimivan verenkierron jo muutaman viikon käytön jälkeen.

Tutkittua Preloxista

Prelox vaikuttaa myös sperman laatuun ja hedelmällisyyteen. Vaikutus perustuu Pycnogenoliin tehoon voimakkaana antioksidanttina. Bulgariassa suoritettuun kliiniseen tutkimukseen osallistuneista pariskunnista 40 % sai aikaan raskauden ja USA:ssa tehdyssä tutkimuksessa sperman laatu, liikkuvuus ja siittiöiden lukumäärä parani merkittävästi yli 80 %:lla koehenkilöistä. 

Käyttöohjeet

Prelox on ravintolisä, joka on tarkoitettu aikuiselle jatkuvaan käyttöön. Aluksi Preloxia otetaan kaksi tablettia aamuin illoin kahden viikon ajan, ja sen jälkeen riittää yksi tabletti aamuin illoin. Vaikutus on nähtävissä muutaman viikon kuluessa.

0514_prelox_pieni

Miesvoimaa Avainapteekista!

Patentoitu Prelox on luontainen keino lisätä mieskuntoa. Se soveltuu myös niille käyttäjille, joille voimakkaat lääkkeelliset erektiovalmisteet eivät sovellu. Saatavana 60 tabletin, hinta 40,80 € (647,62 €/kg), ja 140 tabletin 81,60 € (555,10 €/kg) pakkauksessa.

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

38231_Perrigo_ACO_Sun_Avainapteekit_banner_215x500
banneri Nicotinel_215x550

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje