Ubikinoni tuo energiaa arkeen

  • AA0119_addu_BioQinon

Pitkään jatkuva pimeys väsyttää, rasittaa ja vie energiat vähiin. Lisää virtaa voi tuoda ubikinoni.

Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on elimistön energiantuotannolle välttämätön vitamiinin kaltainen yhdiste, jota esiintyy ihmisen kaikissa soluissa, mm. lihassoluissa. Mitä enemmän solu tarvitsee energiaa, sitä enemmän ubikinonin merkitys kasvaa.

Keho tuottaa ubikinonia itse, mutta maksassa tapahtuva tuotanto alkaa hidastua ikääntymisen myötä. Myös sairaudet, stressi ja eräiden lääkeaineiden kuten esimerkiksi kolesterolilääkkeiden käyttö tyhjentävät kehon ubikinonivarastoja. Ubikinonin puute havaitaan usein ensimmäiseksi väsymyksenä, heikkoutena ja lihaskipuina.

Alentuneita ubikinonitasoja voidaan palauttaa laadukkaalla ubikinonilisällä. Aito ja alkuperäinen Bio-Qinon® Q10 on parhaiten dokumentoitu ubikinonivalmiste. Patentoidun valmistusmenetelmän ansiosta se on heti valmiina imeytymään elimistön käyttöön. Bio-Qinon® Q10 sisältää ubikinonia ja B2-vitamiinia, joka edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Sopiva annostus on 1–3 kapselia päivässä mielellään ruokailujen yhteydessä.

Korkeat kolesteroliarvot?

Korkean kolesterolin hoidossa käytettävät kolesterolilääkkeet, statiinit, vähentävät elimistön omaa ubikinonin muodostumista. Bio-Qinon® Q10 on laadukas ravintolisä, jolla voi täydentää ubikinonin puutetta.

Välttämätön antioksidantti

Ubikinoni on ihmisen elimistön tuottama antioksidantti, joka myös suojaa soluja. Oma ubikinonituotantoa vähenee iän myötä, mutta sitä voi korvata korkealaatuisella ubikinonivalmisteella.

Avainapteekeista!

FI_Q10_Gold_60-2018

Pharma Nord Bio-Qinon® Active Q10 GOLD 100 mg, 30, 60 ja 150 kapselin pakkauksissa.

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje