Nopea apu kipuun, tulehdukseen ja turvotukseen

  • AA0219_Addu_mobilat

Pienikin nivel- tai lihaskipu tai ruhje­vamma voi haitata liikkumista. Paikallishoitoon tarkoitettu Mobilat auttaa tutkitusti juuri oikeassa kohdassa.

Aktiivisen liikkujan harjoitusohjelma voi mennä sekaisin, kun akillesjänne kipeytyy tai polvi venähtää. Istumatyötä tekevien työpäivää voi varjostaa niskassa ja hartioissa tuntuva jomotus. Jokaisella on jokin alue, joka on erityisen altis kivulle.

Hoitamaton kipu aiheuttaa elimistölle huomattavaa stressiä, ja siksi kipu on hoidettava. Tieteellisesti tutkittu Mobilat vaikuttaa kipuun kolmella tavalla: se vähentää tulehdusta ja nopeuttaa vaurioituneen kudoksen paranemista. Samalla se laskee turvotusta.

Mobilat on paremmin siedetty kuin perinteiset suun kautta otettavat tulehduskipulääkkeet ja sillä on vähemmän yhteisvaikutuksia muiden lääkkeiden kanssa. Se sopii myös sekä varfariinipotilaille että raskaana oleville. Mobilat on monesti hyvä vaihtoehto, kun lämpö- ja kylmähoidot eivät tehoa.

Mobilat on ainoa paikallinen kipua hoitava lääkevalmiste, josta on saatavilla myös emulsiovoide. Voide ei sisällä ihoa kuivattavaa alkoholia ja siksi siitä voi tehdä voiteen vaikutus­ta tehostavan okkluusiosidoksen – katso ohje osoitteesta mobilat.fi. Mobilatin sivuilta löydät myös venyttelyoppaan
sekä hoito-oppaita yleisimpien rasitusvammojen hoitoon.

Voide vai geeli?

•  Geeli auttaa akuuteissa vammoissa ja tuntuu viileältä iholla. Sopii urheilijoille ja aktiivisille liikkujille.

• Emulsiovoide on tarkoitettu etenkin jatkuviin, kroonisiin lihaskipuihin ja -särkyihin. Sopii okkluusiosidoksiin. Ei ärsytä ihoa.

YhteenAddu2

Geeli tai emulsiovoide, 50 g ja 100 g. Ulkoiseen käyttöön.

Itsehoitolääke. Mobilat emulsiovoide ja geeli lihas- ja nivelkipujen paikallishoitoon. Sivele Mobilatia kerran tai useita kertoja päivässä kipualueelle. Vain terveelle iholle. Ei alle 12-vuotiaille ilman lääkärin määräystä. Vaivojen pitkittyessä neuvottele käytöstä lääkärin kanssa. Älä käytä, jos olet allerginen jollekin vaikuttavalle aineelle tai apuaineelle. Valmisteen joutumista silmiin tai limakalvoille on vältettävä. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen. Apteekista ilman reseptiä. Pakkauskoot 50 g ja 100 g. Markkinoija STADA Nordic

Uusimmat


Uutiskirjebanneri_PANADOL

Maaliskuun Avainapteekit-lehti
on ilmestynyt, nouda omasi
lähimmästä Avainapteekista

Lehden_kansi_nettiin

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje