Mielenkiintoiset maitohappobakteerit

  • AA0619_Addu_idoform24

Suoliston bakteerit ovat olleet suosittu aihe jo jonkin aikaa, eikä ihme. Ole tarkka, että valitset oikean maitohappobakteerikannan.

Ihmisessä on paljon enemmän bakteerisoluja ja muita mikrobeja kuin ihmissoluja. Aikuisen ihmisen mikrobisto on niin suuri ja moninainen, että joskus siitä puhutaan jopa omana elimenään. Maitohappobakteerit ovat osa ruoansulatuskanavan normaalia mikrobistoa. Esimerkiksi Bifido- ja Lactobacillus-bakteereja löytyy ihmisen suolistosta luonnostaankin.

Maitohappobakteereita löytyy monista fermentoiduista maitotuotteista, esimerkiksi juustoista ja jogurteista. Niiden saantia voi myös lisätä erityisillä maitohappobakteerivalmisteilla, joita voi käyttää päivittäin.Suomessa yli 40 prosenttia väestöstä käyttää jotakin maitohappobakteerivalmistetta. Maitohappobakteereita ostetaan pääsiassa säännölliseen käyttöön ja ulkomaille matkustettaessa(1).

Vain kantatasolle määritellyt maitohappobakteerit voidaan yhdistää tutkimuksiin. Esimerkiksi Lactobacillus rhamnosus GG on maailman tutkituin Lactobacillus-suvun maitohappobakteerikanta. Kun käytetään tarkoin valittuja maitohappobakteerikantoja, voidaan olla varmoja, että sama maitohappobakteeri on jokaisessa tuotteessa ja tuote-erässä.

Muista tarkistaa, että maitohappobakteerivalmisteesi bakteerit on ilmoitettu kantatasolla ja kysy apteekista lisää niillä tehdyistä tutkimuksista.

(1) Kuluttajatutkimus, Ipsos, Marraskuu 2016.

Maitohappobakteerien asiantuntija

Idoformin valikoimaan kuuluu kolme erilaista maitohappobakteerivalmistetta. Kaikkien tuotteiden maitohappobakteerikannat on valittu tuotekohtaisesti käyttötarkoituksen mukaan. Idoform-valmisteissa maitohappobakteerit on suojattu kolminkertaisella suojauksella, joka optimoi elävien maitohappobakteerien selviytymisen ruuansulatuskanavaan asti. Idoformia käyttäessäsi tiedät varmuudella mitä saat – joka kerta!

Valitse juuri sinulle oikea Idoformin tuote:

  • Idoform_Addu
    Idoform Caps sisältää maailman tutkituimpia maitohappobakteerikantoja. Se on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Idoform Caps sisältää miljardi maitohappobakteeria ja sen kasviperäisen kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa ruokaan tai juomaan. Edullinen maitohappobakteerikapseli arkeen.
  • Idoform Matka sisältää viisi eri maitohappobakteerikantaa ja se on suunniteltu matkustuskäyttöön. 3 miljardia maitohappobakteeria sisältävä Idoform Matka on hedelmäisen makuinen purutabletti, joka on helppo nauttia missä ja milloin tahansa. Se on erinomainen matkakumppani koko perheelle (yli 3-vuotiaille). Saatavana kätevät pakkauskoot 20 kpl ja 40 kpl.
  • Idoform A-biotic on maitohappobakteerikapseli lyhytaikaiseen käyttöön. Se sisältää 2,5 miljardia maitohappobakteeria neljästä eri maitohappobakteerikannasta, ja se on suunniteltu tilapäisesti suurempaan maitohappobakteerien tarpeeseen.

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje