Lomalle mukaan: haavanhoitotuotteet

  • AA0319_Addu_haava

Kesään kuuluu voimassa oleva kyypakkaus, mutta myös kattava valikoima haavanhoitotuotteita.

Kun loma-apteekki on täydennetty, mökiltä tai lomalta ei tarvitse poistua pikkuhaaverin vuoksi. Keittiössä leikkuuveitsi lipsahtaa isältä ja peukaloon tulee ikävä viilto. Jalkapallopelissä sisko naarmuttaa polvensa. Veli kaatuu pyöräillessä ja saa asfaltti-ihottumaa poskeen. Äiti nyrjäyttää nilkkansa lenkkipolulla.

Pienet sattumukset muuttuvat helposti isoksi mieliharmiksi – jos niitä ei hoida. Varsinkin kesähelteillä haavat voivat tulehtua nopeasti. Kaikenlaiset haavat, viillot ja naarmut kannattaa ottaa vakavasti.

Näin hoidat haavan:

  1. Aloita haavan hoito tyrehdyttämällä verenvuoto.
  2. Poista sitten lika APTEEKKI pinseteillä ja puhdista haava APTEEKKI Antiseptisella haavanpuhdisteella. Se hoitaa haavat hellästi ja kirvelemättä.
  3. Viimeiseksi peitä haava laastarilla tai kiinnittyvällä haavatyynyllä. APTEEKKI-tuotesarjasta löydät miellyttävän pehmeän ja hengittävän ideaalisiteen sekä kätevästi itseensäkiinnittyvän siteen tukisidoksiin ja muovisia tai kangaslaastareita kaikenkokoisiin haavoihin.

Isoon ja pieneen haavaan ja haaveriin

APTEEKKI-tuotesarjasta löydät laastarit ja sidostarvikkeet moneen tarpeeseen. Jos tarvitset suurempaa ja imukykyisempää tuotetta haavalle, valitse APTEEKKI Kiinnittyvä haavatyyny.  Sitä on saatavilla kolmessa eri koossa ja myös vedenpitävänä.

Muistatko kolmen K:n säännön?

Kun satutat raajasi tai nyrjäytät nivelesi, muista kolmen K:n sääntö: kompressio, kylmä ja kohoasento. APTEEKKI Kylmäside on heti käyttövalmis itseensäkiinnittyvä sidos ensiapuun. Pakasteessa viilennettävällä geelitäytteisellä pakkauksella viilennät nopeasti vaurioitunutta aluetta.

Juhlia tiedossa?

Kesällä kannattaa varautua myös sukujuhliin. Sujauta käsilaukkuun läpikuultavia ja huomaamattomia rakkolaastareita siltä varalta, että juhlakengät hiertävät. Sormenpäälaastareita on hyvä olla saatavilla kokin ja grillimestarin käyttöön.

Hae haavanhoitotuotteet Avainapteekista!

Haavatuote

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje