Lääkärin neuvoilla pysyvään painonpudotukseen

  • AA0119_XL_S_ADDU

XL-S Medical Max Strength -valmisteet vähentävät sokerin ja rasvan imeytymistä sekä tehostavat painonpudotusta.

Kun ihminen päättää tehdä elintapamuutoksen ja pudottaa painoa, apteekista kannattaa kysyä neuvoa painonpudotuksen onnistumiseksi. Tärkeintä on terveellinen ja täysipainoinen ruokavalio sekä säännöllinen liikkuminen.

Apteekin painonhallintatuotteet vaikuttavat tutkitusti painon putoamiseen yhdessä muiden elämäntapamuutosten rinnalla ja motivoivat näin pysyvään painonpudotukseen.

– Esimerkiksi Clavitanol™ -yhdistettä sisältävien XL-S Medical Max Strength -valmisteiden vaikutus perustuu siihen, että ne vähentävät hiilihydraattien, sokerin ja rasvan imeytymistä. Lisäksi valmisteilla on verensokeria tasapainottava vaikutus, joka osaltaan vähentää nälän tunnetta, kertoo painonhallintalääkäri André Heikius Mehiläinen NEO -painonhallintaklinikalta.

Uuden ajan rasvasiepparit

Jos laihduttaja kokee, että hänen ruokavaliossaan on ylimääräistä rasvaa, voivat avuksi tulla Litramine™-yhdistettä sisältävät XL-S Medical Fat Binder -valmisteet.

– Se on ns. ”rasvasieppari”, joka sitoo rasvaa niin, että osa siitä ei imeydy elimistöön ja tällä tavoin vähentää ruokavaliosta saatavan rasvan määrää, André Heikius kertoo. Litramine™ on luonnollinen kuituyhdiste, joka ei aiheuta aikaisempiin rasvasieppareihin liitettyjä haittavaikutuksia, kuten rasvaripulia.

Kenelle apteekin painonhallintatuotteet sopivat?

– Esimerkiksi XL-S Medical -valmisteet usein nopeuttavat ja tehostavat painonpudotusta ja sopivat ihmisille, jotka haluavat pudottaa painoa elintapamuutosten rinnalla. Ja XL-S Medical Max Strength sopii ehkä erityisesti heille, jotka tuntevat syövänsä liikaa hiilihydraatteja, sokereita ja rasvoja.

– Mutta on muistettava, että pysyvä painonhallinta ei ole mikään projekti, jonka pitäisi loppua nopeasti. Se on sarja pysyviä muutoksia, joilla paino saadaan hallintaan ja edistetään terveyttä, André Heikius toteaa lopuksi.

XL-S Medical -valmisteita saa apteekista ilman reseptiä. Kysy apteekin henkilökunnalta sinulle parhaiten sopivaa valmistetta.

Viisi vinkkiä painonpudotukseen

1. Ateriarytmi kuntoon.

2. Kasviksia, vihanneksia ja hedelmiä jokaiselle aterialle.

3. Tarpeeksi unta, koska väsyneenä syö enemmän herkkuja.

4. Lisää arkipäivän liikuntaa esim. kävelyä.

5. Kokeile XL-S Medical -valmisteita painonpudotuksen tehostamiseksi.

XL_S

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje