Sahapalmu tehoaa eturauhasvaivoihin

  • addu_vogel

Tiesitkö, että lähes joka toinen viisikymppinen mies potee eturauhasen hyvänlaatuista liikakasvua? Kuusikymppisistä jopa kahdeksalla miehellä kymmenestä on sama vaiva.

Tiesitkö, että lähes joka toinen viisikymppinen mies potee eturauhasen hyvänlaatuista liikakasvua? Kuusikymppisistä jopa kahdeksalla miehellä kymmenestä on sama vaiva.

Eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu aiheuttaa kiusallisia virtsaamisoireita, kuten tiputtelua, virtsantulon heikkenemistä ja yöllisiä vessareissuja. Harva sen sijaan tietää, että eturauhasongelmiin liittyy myös erektio-ongelmia ja seksuaalisen suorituskyvyn laskua.

Tutkimukset* osoittavat, että Vogelin sahapalmua sisältävä Prostaforce- valmiste tehoaa eturauhasvaivoihin samaan tapaan kuin eturauhasen hyvänlaatuiseen liikakasvuun käytettävät lääkkeet. Tutkimuksissa on selvinnyt, että Vogelin sahapalmuvalmisteiden teho on kiistaton: eturauhasen kasvu lakkasi, potilaiden virtsaamisvaivat ja seksuaalioireet hellittivät ja heidän elämänlaatunsa parani.

Vogelin lääketieteellinen johtaja Andreas Suter kertoo, että tutkimuksiin osallistuneet miehet raportoivat erektionsa, libidonsa, ejakulaationsa sekä seksuaalisesta kanssakäymisestä saamansa tyydytyksen kohentuneen sahapalmuvalmisteen käytön seurauksena.

”Sahapalmun teho on hyvä uutinen eturauhasvaivoista, kuten virtsaamisongelmista tai seksuaalisen suorituskyvyn laskusta kärsiville miehille. Sahapalmulla on hyvin vähän haittavaikutuksia, ja siksi se sopii hyvin eturauhasen hyvänlaatuiseen liikakasvuun”, Andreas Suter huomauttaa.

Tunnetko eturauhasen liikakasvun oireet?

  • Tihentynyt virtsaamistarve päivällä tai yöllä
  • Tiputtelu, virtsaamisvaikeudet ja -kivut
  • Rakko ei tyhjene kunnolla
  • Heikentynyt virtsasuihku

Painonpudotus kannattaa

Ylipaino on merkittävä eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun riskitekijä. Painonpudotus siis kannattaa. Myös monipuolinen ruokavalio, riittävä liikunta, tupakoimattomuus ja maltillinen alkoholinkäyttö auttavat pitämään eturauhasoireita loitolla. Käy lääkärissä, jos podet virtsaamisvaikeuksia tai seksuaalisen suorituskyvyn laskua.

Saatavana Avainapteekeista

addu_vogel_tuote

Prostaforce helpottaa eturauhasen liikakasvun oireita.
Ei kiusallisia sivuvaikutuksia. Yksi kapseli päivässä riittää.

*Trsinar B, Lovsin M, Bratus D, Parac I, Kreft S. Efficacy and safety of drug with plant extract of saw palmetto in patients with lower urinary tract symptoms because of benign prostate hypeplasia. Slovenian Medical Journal, 2013.

Suter A, Saller R, Riedi E, Heinrich M. Improving BPH symptoms and sexual dysfunctions with a saw palmetto preparation? Results from a pilot trial. Phytother Res. 2012 Apr 23. doi: 10.1002/ptr.4696.

Carraro J et al.Comparison of phytotherapy (Permixon) with finasteride in the treatment of beningn prostate hyperplasia. A randomized international study of 1098 patients. The Prostate; 29: 231-40

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

Kasihuuhde_aqualan_avainapteekit_banneri

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje