Fructolax on hellä ja tehokas hoito kovalle vatsalle

  • AA0618_fructolax

Epäsäännöllinen suolen toiminta ja kova vatsa kiusaavat monia. Helppokäyttöinen hedelmäkuitutabletti helpottaa oloa luonnollisesti.

Olo käy hyvin tukalaksi, kun suoli ei tyhjene säännöllisesti. Suolen toiminta voi hidastua lukemattomista syistä. Ruokavalio ei sisällä riittävästi kuitua, liikunnan määrä on vähäistä ja elämä kiireistä tai rytmiltään epäsäännöllistä. Joskus pelkkä mieliala riittää syyksi hidastumiseen.

Hedelmäkuituvalmiste Fructolax helpottaa oloa nopeasti ja varmasti. 

Fructolax sisältää runsaasti kuituja ja kuivattuja hedelmiä, viikunaa, taatelia sekä raparperia ja tamarindia. Hedelmäkuituvalmisteen koostumus on täysin luonnollinen, eikä se ärsytä herkkää suolistoflooraa.

KOKEILE: 15 tabletin pakkaus tilapäiseen ongelmaan, matkalle tai testattavaksi.

Avuksi kovalle vatsalle

FRUCTOLAX HELPOTUS on luonnollinen tapa tukea säännöllistä suolentoimintaa. Fructolax on valmistettu 100-prosenttisesti hedelmistä ja kuiduista. Raparperi ja tamarindi auttavat edistämään säännöllistä suoliston toimintaa. Viikuna auttaa säätelemään suoliston rytmiä ja edistää suolistoterveyttä. Helppokäyttöiset nieltävät Fructolax tabletit kulkevat kätevästi mukana myös matkoilla. Illalla otetun annoksen vaikutus alkaa aamulla.

Energinen ja kevyempi olo

Suolen toiminta joutuu koetukselle usein matkoilla, joilla tulee syötyä vieraita ruokia. Myös grillijuhlat ja juhliminen saattavat sekoittaa elimistön toimintaa, jolloin olo tuntuu turpealta ja ähkyiseltä. Fructolax Helpotus palauttaa suolen rytmin ja saa olon tuntumaan energisemmältä ja kevyemmältä. Fructolax Helpotus on saatavana tablettien lisäksi myös pureskeltavina, hyvänmakuisina kuutioina.

Avainapteekeista:

Frcuctolax-Helpotus-tabletti-15-kpl

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje