Vastaus herkän ihon ongelmiin

  • 0214_larocheposay

La Roche-Posay on yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema ihonhoitosarja.

Herkkä iho voi tuntua epämiellyttävältä, kiristävältä ja pistelevältä ja siinä voi esiintyä punoitusta. Verrattuna normaaliin ihoon se reagoi helpommin esimerkiksi pesuun, hygieniatuotteisiin, lämpötilan vaihteluun tai aurinkoon.

La Roche-Posay on yli 30 vuotta tutkinut ja kehittänyt tuotteita, joilla pyritään rauhoittamaan ja vahvistamaan herkän ihon omaa suojaa ja rakennetta. Kaikki ihonhoitosarjan tuotteet sisältävät antioksidanttista  La Roche-Posay -lähdevettä, joka myös erottaa sen muista ihonhoitotuotteista.

La Roche-Posay -lähdevesi on ainutlaatuinen yhdistelmä mineraaleja ja hivenaineita. Kliinisissä testeissä sen on todettu pehmentävän, raikastavan, lievittävän kutinaa ja ärsytystä sekä rauhoittavan tulehduksia. Tuotteiden aktiiviainesosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin.

Kaikki sarjan tuotteet testataan ihotautilääkäreiden valvonnassa herkällä iholla. Koostumuksista on karsittu kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Valikoimasta löydät oikeat tuotteet mm. epäpuhtaalle, atooppiselle ja couperosaiholle sekä allergiselle tai aurinkoherkälle iholle. La Roche-Posay -tuotteista 26 on saanut Allergia- ja astmaliiton tunnuksen.

Onko sinulla herkkä iho?

1. Tuntuuko ihosi kireältä, pistelevältä tai kuumottavalta?

2. Reagoiko ihosi herkästi punoittamalla?

3. Kutiseeko ihosi tai onko sinulla ihottumaa?                          

Mikäli vastasit yhteenkin kysymykseen "Kyllä", sinulla on herkälle iholle ominaisia oireita. La Roche-Posay -tuotevalikoimasta löydät ihollesi sopivat tuotteet.

Herkän ihon hoidon ABC

Herkän ihon hoidossa on tärkeää, että ihoa puhdistetaan, rauhoitetaan ja kosteutetaan säännöllisesti. Suosi puhdistuksessa saippuattomia tuotteita ja vältä vesipesua, koska se kuivattaa ihoa. Valitse kosteuttavat tuotteet ihotyyppisi mukaan yhdessä apteekin henkilökunnan kanssa.
Juo päivän aikana 1,5 litraa vettä ylläpitääksesi hyvää nestetasapainoa ja muista myös terveellinen ravinto, riittävä liikunta ja lepo.

0214_larocheposay_pieni

Toleriane Ultra -kosteusvoide on suunniteltu erittäin herkälle, helposti reagoivalle ja allergiaan taipuvaiselle iholle. Se on säilöntäaineeton, parabeeniton, hajusteeton, alkoholiton, väriaineeton ja lanoliiniton. Käytetään aamuin illoin puhdistetulle iholle. Pakkauskoko 40 ml, hinta 25,80 €
Avainapteekeista.

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje