Testissä kasvovedet

  • AA0219_3koklaa

Testiryhmämme kokeili apteekkien valikoiman kasvovesiä, jotka viimeistelevät puhdistuksen laadukkaasti. 

Testattavat kasvovedet:

  • Avène Gentle Toning Lotion, 200 ml. Suojaava, rauhoittava alkoholiton kasvovesi. Ehkäisee ihoärsytystä. 22,30 e
  • La Roche-Posay Physiological Soothing Lotion, 200 ml. Parabeeniton, alkoholiton kasvo­vesi kaikille ihotyypeille, myös herkälle. 16,95 e

Testaajat:

Katja, 39, ei koskaan mene nukkumaan puhdistamatta meikkejä, mutta sekaihoisena hän ei ole niin tarkka kosteutuksesta.

Heidi, 34, työskentelee keittiössä ja putsaa ihon iltaisin huolella meikeistä ja työn tomuista. Käyttää puhdistusvaahtoa, mutta ei kasvovettä.

Katja, 46, puhdistaa ihoaan säännöllisesti aamuin illoin, uusin suosikki on miselli-vesi. Kuivaihoisena hän ei ikinä jätä kosteutusta välin.

La Roche-Posay Soothing Lotion

Katja T.

Kauniin värinen pullo, siitä tuli mieleen etelänlomat ja turkoosit vedet. Tuotteessa oli raikas tuoksu ja se puhdisti huolella ja hellästi meikin rippeet, myös silmänympärysiholta. Iho jäi puhdistetun ja myös kosteutetun oloiseksi– unohdin jopa rasvata kasvot muutamana iltana. Aion käyttää tätä jatkossakin.”

Heidi:

Kasvovesi tuoksui ihanalle ja puhdisti hyvin. Kasvoille ei jäänyt minkäänlaista kalvoa, vaan iho tuntui puhtaalta ja raikkaalta. Olin yllättynyt siitä, kuinka paljon meikinjäämiä vanulappuun jäi, joten ehkä minunkin olisi tosiaan syytä käyttää  kasvovettä puhdistuksen viimeistelyyn. Ihan kiva pakkaus.”

Katja B.

Sininen pullo erottuu edukseen, kivan freesi! Muuten kasvovesi oli ominaisuuksiltaan perustuote. Tuotteessa oli mieto, kiva tuoksu, joka ei ärsyttänyt. Pesin kasvoni aamuin illoin puhdistusvaahdolla ja sen jälkeen puhdistin kasvovedellä. Tuote viimeisteli hyvin ihonpuhdistuksen, jätti raikkaan olon eikä kuivattanut ihoa.”

Avene Gentle Toning Lotion

Heidi

Pullo oli hauskan erilainen, kun sitä piti ravistaa ennen käyttöä ainesosien sekoittamiseksi. Tuoksusta en oikein pitänyt. Kasvovesi puhdisti hyvin, mutta iho tuntui hieman tahmealta ennen kuin se kuivahti. Tätä kannattaakin annostella pienempi määrä vanulappuun. Tuote jätti iholle tosi puhtaan tunteen ja iho kaipasikin kosteutusta puhdistuksen jälkeen. ”

Katja T.

Napakkaa korkkia oli aluksi vaikea saada auki. Kasvoveden hajuvesimäinen tuoksu aiheutti minulle melkein päänsärkyä, mutta onneksi tuoksu haihtui iholta aika nopeasti. Kasvovesi puhdisti meikinjämät melko hyvin mutta jätti ihon hieman tunkkaisen oloiseksi. Toisaalta iholle jäi kyllä kaunis samettinen pinta. Iho vaati kosteutusta puhdistuksen jälkeen.”

Katja B.

Kasvovedessä oli ihana, puuterinen tuoksu, josta tuli luksustuotefiilis. Neste oli hieman emulsiomainen, joten se tuntui heti tavallista kasvovettä kosteuttavammalta. Puhdistuksen jälkeen iholle  jäi kaunis pehmeä mattapinta. Kesällä tämä voisikin olla hittituote, kun iho ei jäisi hikisen näköiseksi. Ulkonäöltään ihan peruspullo.”

AA0219_3koklaa_Arvio

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

85123589 Avainapteekit_Cystalia banneri_215x300px_052021

Aqualan_L_banneri_avainapteekit_215x500_2021

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje