Testissä käsivoiteet

  • kasivoidetesti

Lue raadin arviot ja löydä sinulle sopiva käsivoide.

Testattavat käsivoiteet:

  • ACO Stay Soft Hands, 60 ml 9,25 € (154,17 €/l) Vähentää näkyvästi ikääntymisen merkkejä ja ryppyjä käsissä päivittäisessä käytössä. Sisältää UV-suojan. Hajustettu.
  • Avène Cicalfate Hand Cream, 100 ml, 15,20 € (152 €/l) Kuiville, halkeileville ja ihoärsytyksestä kärsiville käsille. Sisältää sukralfaattia, joka jättää iholle suojaavan kalvon. Hajusteeton.

Testaajat:

Katja, 45, työskentelee toimistossa. Hänen käsiensä kuiva iho on koetuksella tiuhasta käsien pesusta. Tuote- ja merkkiuskollinen.
Heidin, 32, kädet rasittuvat kylmäkkönä, kumihanskoista huolimatta. Tuotteissa tärkeää kotimaisuus sekä se, että niitä ei ole testattu eläimillä.
Heleena, 78, hoitaa itse kotityöt ja harrastaa käsitöitä. Arvostaa laatua, kokeilee ennen ostopäätöstä tuotetta mieluusti ensin testerillä.

ACO Stay Soft Hands

HEIDI:

"Tosi kosteuttava voide, joka sai ihon silkkiseksi. Tuoksu vaikutti aluksi liian vahvalta, mutta siihen tottui pian. Kumihanskoja ei voinut heti voiteen levitettyä vetäistä käsiin: tuote vaati liian paljon aikaa imeytyäkseen. Hyvän kokoinen, laukussa kätevästi kulkeva, pelkistetty pakkaus.”

KATJA:

"Perustason tuote. Tuoksu miellyttävän raikas. Voide ei tunnu erityisen ravitsevalta kevyen koostumuksensa vuoksi. Imeytyy kyllä muuten hyvin, mutta jättää ihoon kelmumaisen pinnan. Ei tee mieli heti tarttua hiireen tai näppikseen tämän käsivoiteen lisäämisen jälkeen. Talven kuivattamille käsille siis liian kevyt.”

HELEENA:

"Pidin tästä paljon. Ihoni ei ole kuiva, joten voide imeytyi erittäin hyvin, ja pystyin jatkamaan töitä nopeasti. Hajustettu tuote, joka ei kuitenkaan tuoksu liikaa. Tuoksu on myös miellyttävä. Riittoisa voide, jonka melko pieni pakkauskoko sopii minulle hyvin. Tuubit ovat muutenkin mieleeni hygieenisyytensä vuoksi.”

Avéne Cicalfate

HEIDI:

"En pitänyt tätä käsivoidetta itselleni kovin hyvänä. Se jätti kalvomaisen pinnan iholle ja tuntui siksi jotenkin limaiselta. Tuotelupauksena on halkeilevankin ihon suojaaminen, mutta sitä vaikutusta en voiteessa havainnut. Voide kyllä imeytyi, mutta ei tuntunut vaikuttavan ihon kuntoon. Pidin hajusteettomuudesta ja voiteen neutraalista tuoksusta. Pakkaus on hieman kliininen.”

KATJA:

"Tämä käsivoide toimii loistavasti missä vain käytettynä, sekä päivällä että yöksi levitettynä. Ensivaikutelma liisterimäinen, tuli mieleen jopa Eri-Keeper – myös hajultaan. Yllätyksekseni käsivoide olikin todella ravitseva ja silti se imeytyi heti. Tämä voide ei jättänyt kelmumaista pintaa iholle, joten oli miellyttävä jatkaa töitä saman tien. Näppis ja hiiri pysyivät puhtaana. Todella hyvä tuote, tätä ostan jatkossa!”

HELEENA:

"Myös tämä tuote oli laadukas, mutta sopinee selvästikin itseäni kuivaihoisemmalle. Voide vaati melko paljon aikaa imeytyäkseen kunnolla. Hajusteettomuudesta huolimatta tuotteen tuoksu ei ole epämiellyttävä. Pakkaus on tyylikäs ja toimiva. Tuubi miellyttää tässäkin hygieenisyydellään: voidetta tulee ulos ja joutuu bakteerien kanssa tekemisiin vain sen verran kuin sitä kulloinkin tarvitsee. Kynsinauhoillekin hyvä voide.”

arviot2

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje