Testissä jalkavoiteet

  • AA0418_jalkavoide_ccs_aco

Raatimme kokeili Avainapteekkien jalkavoiteita. Toinen voiteista teki ihmeitä yhden testaajan jaloille!

Testattavat jalkavoiteet:

CCS Jalkavoide,175 ml
Täyteläinen ja hoitava voide, sisältää myös karbamidia. 16,50 e (94,29 e/l)

ACO Special Care Intensive Foot Cream, 100 ml
Hajustamaton ja vedenkestävä voide Pehmentää kovettumia. 12,35 e (123,50 e/l)

Testaajat:

Karo, 43, liikkuu töissä ja vapaa-ajalla, ja hänen jalkapohjiensa iho on usein kuiva ja kova. Jalkojenhoidossa hän arvostaa helppoutta.
Heidi, 32, tekee seisomatyötä, joka rasittaa jalkoja. Jalat ovat kuivat ja niihin tulee helposti halkeamia, jos niitä ei hoida säännöllisesti.
Sanna, 39, on herkkäihoinen. Hänen ihoaan kuivattaa rantalentopallo, jota pelataan hiekalla. Urheilijan jalat vaativat jatkuvaa hoitoa.

CCS Jalkavoide

HEIDI:

"CCS:n voide on paksua ja käytössä riittoisaa, mutta vaatii aikaa imeytyäkseen. Se poisti hyvin halkeamia jaloista. Tykkäsin miedosta eukalyptuksen tuoksusta ja kivan turkoosista pakkauksesta. Tuote sopii erityisen hyvin hemmotteluun jalkakylvyn jälkeen: käytin sitä illalla ja vedin käytön jälkeen villasukat jalkaan.”

KARO:

"Tuoksu on lääkemäinen. Tuote tuntui heti tehokkaalta. Koostumus on paksu, joten sen levittäminen tuntui hieman hankalalta. Käyttöohje neuvoo käyttämään CCS-voidetta iltaisin, mikä on hyvä, sillä silloin voide ehtii imeytyä rauhassa. Voide hoiti hyvin jalkapohjien kuivaa ja halkeillutta ihoa ja jalat tuntuivat sileämmiltä.”

SANNA:

"Tämä voide teki ihmeitä jaloilleni! Teho alkoi näkyä pidemmässä käytössä, ja urheilussa kuivuneet jalat pehmenivät selvästi. Voide oli helppo levittää, sillä koostumus oli miellyttävän paksu ja voide imeytyi hyvin. Eukalyptuksen tuoksu oli sopivan mieto. Käytin CCS:n jalkavoidetta suihkun jälkeen puhtaalle iholle.”

ACO Intensive Jalkavoide

HEIDI:

"ACOn Jalkavoiteen koostumus on miellyttävän löysä ja kosteusvoidemainen. Pidin myös voiteen tuoksuttomuudesta. Koostumuksen vuoksi laitoin sitä helposti liikaa, ja tuntui siltä, että jalkojen kuivuminen oli hidasta. Voide pehmensi selvästi jalkojen ihoa ja ehkäisi jalkapohjien halkeamia. Pienikokoinen pakkaus on helppo kuljettaa mukana matkoilla ja urheiluharrastuksissakin. ”

KARO:

"Koostumukseltaan ohut voide on helppo levittää. Pakkauksen ohje neuvoo käyttämään jalkavoidetta aamuin illoin, mutta aamukiireessä käyttö unohtuu helposti, sillä tuotteen kuivuminen on hidasta eikä käytön jälkeen voi lähteä heti kävelemään. Voiteesta jää iholle pehmeä pinta, ja voide pehmentää mukavasti kuivia ja halkeilevia jalkapohjia. En pidä vahvantuoksuisisista voiteista, joten ACO saa plussaa tuoksuttomuudesta.”

SANNA:

"Kun aloitin tuotteen käytön, se tuntui heti hyvältä ja hoitavalta. Jalkapohjista katosi kovia kohtia. Pidin siitä, että voide on tuoksuton, sillä en kestä voimakkaita tuoksuja, saan niistä helposti allergisen reaktion. Voiteen koostumus on melko löysä, joten sen imeytyminen vei aikaa. Suihkun jälkeen piti malttaa odotella voiteen kuivumista. ACO Jalkavoide on hyvä, neutraali perustuote. Pieni pakkaus on kätevä kuljettaa mukana.”

AA0418_jalkavoide_arvio

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje