Testissä aurinkorasvat

  • AA0218_testi

Raatimme kokeili Avainapteekkien valikoimien aurinkorasvoja ja löysi loistavan tuotteen kasvoille.

Testattavat aurinkosuojat:

  • Avène Anti-Age Suncare, SK 50+, 50 ml, 22,80 e (456 e/l). Hajusteeton, vedenkestävä aurinkovoide erittäin korkealla suojakertoimella. 
  • ACO Sun Spray, SK 30, 175 ml ,22,60 e (129,14 e/l). Kosteuttava, nopeasti imeytyvä aurinkosuojasuihke. Hajusteeton, erittäin vedenkestävä.

Testaajat:

Anne, 57, viettää auringossa usein tuntikausia pelatessaan golfia. Hän suojaa aina ihonsa, joka ei oikein rusketu, mutta ei palakaan.
Heidi, 32, ulkoilee paljon lapsensa kanssa ja käyttää yleensä korkeakertoimisia aurinkosuojatuotteita, sillä hänen ihonsa palaa helposti.
Otto, 24, on opiskelija, joka viihtyy aurinkoisilla säillä muun muassa laskettelurinteessä. Huolehtii aurinkosuojasta eikä pala helposti.

Avene Anti-Age Suncare

HEIDI:

"Tykkäsin siitä, että tuote ei tuoksunut oikein miltään. Voide oli isosta suojakertoimesta huolimatta yllättävän kevyen oloista. Se levittyi ja imeytyi tosi nopeasti. Tosin kun ihon kasteli, sen pinta muuttui rasvaisen ja tahmaavan tuntuiseksi. Ihana, pieni pakkaus, joka kulkee helposti mukana ja tekee voiteen lisäämisen helpoksi."

ANNE:

"Voide oli tämäkän oloista ja sen imeytyminen kestikin hetken. Se kuitenkin suojasi hyvin, eikä sitä tarvinnut lisätä golfkierroksen aikana. Ei jättänyt kasvoille kiiltoa, joten voisin käyttää sitä myös kasvovoiteen sijaan tai seassa. Pumppu oli oikukas, eikä voidetta meinannut välillä tulla purkista. Näppärän kokoinen pakkaus."

OTTO:

"Voide levittyi ja imeytyi hyvin. Kasvoille levittäessä sai kuitenkin olla varovainen, sillä voide kirveli, jos sitä meni silmään. Lasketellessa korkea suojakerroin suojasi hyvin auringolta. Pakkaus oli miellyttävä ja sujahti sopivasti laskettelutakin taskuun. Kaiken kaikkiaan laadukkaan oloinen tuote."

ACO Sun Spray

HEIDI:

"Ensin aurinkosuojan tuoksu muistutti käsidesiä, mutta se haihtui onneksi nopeasti. Rikkinäiselle iholle en tätä suosittele, sillä minua tuote kirveli. Suihkepullo oli kätevä käyttää, ja voide levittyi helposti. Öljymäinen koostumus tuntui iholla pitkään, mutta se ei sotkenut vaatteita. Kasvoilla en tätä käyttäisi, mutta vartalolla kiilto ei haittaa. Hyvä perustuote peruspakkauksessa.”

ANNE:

"Suihkeessa oli miellyttävä, mieto tuoksu, johon ei kiinnittänyt huomiota. Öljymäiseksi tuotteeksi imeytyi yllättävän hyvin eikä jättänyt ihon pinnalle kalvoa tai tahrannut. Nestemäinen olomuoto kuitenkin herätti epäilyksiä siitä, suojaako tuote varmasti kunnolla. Golfkierroksen aikana tuotetta piti lisätä kerran otsalle ja nenään. Pumppu toimi hyvin, joten tuote oli kätevä ja siisti käyttää. Miinusta halvannäköisestä pakkauksesta. ”

OTTO:

"Aavistuksen öljymäinen tuote, joka jäi kiiltämään kasvoille. Tuntui, että aurinkospray ei imeydy kunnolla. Tuote kuitenkin suojasi auringolta hyvin. Tuoksu oli ”aurinkorasvamainen” ja liian voimakas käytettäväksi kasvoilla. Suihkepullo on varmasti kätevä silloin, kun tuotetta käytetään koko keholle, mutta kasvoille käytettäessä se ei tuo lisäarvoa. Kooltaan pakkaus oli hankala lasketellessa, sillä tuote mahtui huonosti taskuun.”

AA0218_arviot

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje