Testissä antiperspirantit

  • AA0518_testi_Deodorantti

Testiryhmämme kokeili Avainapteekkien antiperspirantteja. Vichy piti kainalot kuivina!

Testattavat antiperspirantit:

Vichy 48h, 50 ml
Estää hikoilua ja epämiellyttävää hajua jopa 48 tuntia. Tuote on kehitetty erityisesti herkälle iholle. 15,85 € (317 €/l)

ACO Caring 3-in-1, 50 ml
Herkälle iholle. Ehkäisee tehokkaasti hikeä ja pahaa hajua 48 tuntia. Hajustettu. 7,75 € (155 €/l)

Testaajat:

Katja, 45, on tuote- ja merkkiuskollinen. Hän on käyttänyt samaa merkkiä jo 15 vuotta. Katjan iho on herkkä ja kuiva.
Heidi, 33, työskentelee keittiössä, jossa on ajoittain todella kuuma. Vapaa-ajalla hän liikkuu vauhdikkaan poikansa kanssa.
Tanja, 44, käyttää antiperspiranttia päivittäin puhtaisiin kainaloihin ilman ongelmia. Arvostaa ennen kaikkea tuotteen tehokkuutta.

Vichy 48h -antiperspirantti

Heidi:

"Pakkaus muistuttaa lääkepurkkia, mutta tuoksu on ihana. Tuote kuivuu nopeasti eikä tahraa vaatteita. En suosittele tätä kuitenkaan vasta-ajeltuihin kainaloihin, sillä tuote kirveli sheivauksen jälkeen. Pitää kainalot kuivina ja hajuttomina. Plussaa alkoholittomuudesta.” 

Katja:

"Antiperspirantissa on mieto, raikas tuoksu. Sen koostumus on samettinen ja se kuivuu nopeasti. Tuote myös pitää lupauksensa: se ei tuhri tummaa paitaa eikä märistä kainaloista ollut pelkoa helteelläkään. Uskon käyttäväni tätä jatkossa vanhan suosikkini rinnalla.” 

Tanja:

"Vichy on jo aiemman kokemukseni perusteella hyvä apteekkimerkki. Tämä on tehokkaan oloinen tuote, jossa on hieman pistävä tuoksu, joka aluksi hieman häiritsi. Pitää kainalot hyvin kuivana ja hajuttomina, ja levittyy hyvin kuivuen suhteellisen nopeasti. Ehkä seuraava suosikkini!”

ACO Caring 3-in-1 -antiperspirantti

Heidi:
"ACOn antiperspirantissa on miellyttävä, mieto tuoksu. Tuote vaatii hieman aikaa kuivuakseen, joten paitaa ei voinut pukea heti päälle. Kainalot kostuivat päivän mittaan, mutta eivät haisseet. En havainnut tuotteella pehmentävää tai hoitavaa vaikutusta. Pakkaus on ehkä hieman tylsä, mutta toisaalta juuri käteen sopiva. Alkoholittomuus on positiivista.”

Katja:
"ACO-tuotteessa on hyvin mieto ja neutraali tuoksu. Antiperspirantin koostumus on aavistuksen geelimäinen, joten kainaloita pitää hieman kuivatella käytön jälkeen, jotta vaatteet eivät kostuisi. Tuote ei tahraa tummaa vaatetta. Kun kokeilin tuotetta, se vaikutti aluksi hyvältä. Jossain vaiheessa iltapäivää tuli kuitenkin olo, että ei ole ihan raikkaimmillaan enää.”

Tanja:
"Ihanan pehmeä ja naisellisen tuoksuinen antiperspirantti, jota kaunis ulkonäkö roosanvärisine korkkeineen korostaa. Tuote levittyy hyvin, mutta kuivuu kainalossa hieman hitaammin kuin toinen vertailussa ollut tuote. Käytön alussa antiperspirantti petti päivän aikana, mutta alkoi sitten toimia, kun käytin tuotetta edelleen. Tästä tuotteesta jäi kuitenkin positiivinen mielikuva.”

AA0518_testi_pallurat

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

85123589 Avainapteekit_Cystalia banneri_215x300px_052021

Aqualan_L_banneri_avainapteekit_215x500_2021

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje