Mikä seerumi sopii minulle?

  • 0314_seerumit

Löydä itsellesi sopiva seerumi apteekin valikoimasta.

Avène Soothing Hydrating Serum, 30 ml

Seerumi rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Vähentää pintakuivuuden tuntua ja jättää ihon pinnan pehmeäksi. Sopii kaikenikäisille päivittäin käytettävien kasvohoitotuotteiden täydentäjäksi.

Vichy Idealia Life Serum, 30 ml

Lisää välittömästi ihon heleyttä ja tasoittaa optisesti ihon sävyä kullanhohtoisten ja roosansävyisten pigmenttien­ avulla. Seerumin säännöllinen käyttö vähentää iholta väsymyksen merkkejä ja pienentää ihohuokosia. Kevyesti hajustettu. Sopii käytettäväksi päivittäin.

Lumene LAB Korjaava seerumi, 30 ml

Suomalaista tunturimustikkaa sisältävä tehoseerumi auttaa hidastamaan ihon ikääntymistä. Seerumi on kehitetty madaltamaan ryppyjä, ehkäisemään uusien syntymistä sekä edistämään ihon omaa kollageenin muodostumista.

Eucerin Even Brighter Clinical Concentrate 6 x 5 ml

Seerumi tasoittaa ja ennaltaehkäisee iholle muodostuvaa epätasaista pigmenttiä. Tuotteiden sisältämä B-resorsinoli vähentää melaniinin liikatuotantoa ja tekee ihon väristä tasaisen ja heleän. Teho vaatii hoitotuotteiden pitempiaikaista käyttöä.

Lue lisää seerumin käytöstä

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje