Lahjoista parhaat

  • AA0615_peili

Ripaus ylellisyyttä ja ajatus läheisen hyvinvoinnille: anna lahjaksi laadukasta kosmetiikkaa. Kätevissä lahjapakkauksissa on helliviä tuotteita moneen lähtöön.

Tiesitkö, että apteekissa on tarjolla laadukasta, tutkittua ja kohderyhmillä testattua kosmetiikkaa?
– Tuotteet vastaavat erilaisiin ihonhoitotarpeisiin, ja kosmetiikkavalikoima vaihtelee apteekkikohtaisesti, kosmetologi Tiina Gahmberg Tampereen Koivu Apteekista sanoo.

Hajusteettomuus, luonnonmukaisuus, voiteiden imeytyvyys ja pakkausmuoto ovat apteekkituotteiden valtteja. Vaihtoehtoja löytyy perusvoiteista tai käsi- ja jalkavoiteista tehokkaisiin kasvojenhoito seerumeihin sekä -voiteisiin.
– Jos iholla esiintyy erityisongelmaa tai asiakas on herkistynyt joillekin tietyille ainesosille, etsimme apteekissa siihen ratkaisun. Tuotetietoutta ja opastusta saa aina.

 

Kotimaista ylellisyyttä

Kotimaiset Lumene LAB -tuotteet on kehitetty lisäämään kasvojen täyteläisyyttä ja madaltamaan syviäkin ryppyjä. Dermatologisesti testatut tuotteet soveltuvat myös herkälle iholle. 

  • Pakettiin kuuluvat: Lumene LAB Age Reversing Syväkorjaava Päivävoide, 50 ml ja Silmänympärysvoide, 15 ml. 42 e

Kolmen kimppa kasvoille ja vartalolle

Vichyn paketissa on kolmivaikutteinen puhdistusvesi, kosteuttava kasvovoide, joka saa ihon säteilemään sekä vartaloa kiinteyttävä ja kosteuttava vartalovoide. Täydellistä! 

  • Pakettiin kuuluvat: Vichy Light Hydration Aqualia Thermal Dynamic Hydration Light Cream, pakkauksessa kaupanpäälle Ideal Body Serum-lotion, 30 ml ja Pureté Thermale 30 ml, 3in1 One Step Cleansing Micellar Solution. 30,15 e

Matkaan

Avènen hoitovoide korjaa ihon puutteellista rakennetta samalla kosteuttaen ihoa. Suloisessa pussukassa on mukana mieto, myös couperosa-iholle sopiva puhdistusvesi. 

  • Avène Rich Compensating Cream, 50 ml, pakkauksessa kaupanpäälle puhdistusvesi Micellar Lotion, 100 ml + meikkipussi. 34,70 e

Ei rypyille

Eucerinin hyaluronihappoa sisältävät kuivan ihon päivä- ja yövoide on kehitetty tasoittamaan syvimpiäkin ryppyjä. Päivävoiteen SK 15- ja UVA-suoja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista. 

  • Eucerin Hyaluron-filler Day Cream, 50 ml ja Hyaluron-filler Night Cream, 50 ml. 49,90 e

Kuiville käsille ja jaloille

ACOn täyteläinen ja hoitava käsivoide tekee ulkona pakkasessa liikkuvan käsistä pehmeät ja sileät. Samassa paketissa myös hoitava jalkavoide. Miedosti hajustettu. 

  • ACO Hand Cream Rich, 75 ml ja Foot Cream Rich, 100 ml 11,35 e

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje