Kasvovesi viimeistelee ihonpuhdistuksen

  • peili_kasvovedet

Ylellisillä kasvo- ja mineraalivesillä täydennät ihonpuhdistuksen. Kasvovesi jättää iholle optimaalisen pinnan, johon kosteusvoide imeytyy hyvin. 

Erityisen raikkaaksi ihon saa, kun sen pyyhkäisee varsinaisen puhdistustuotteen jälkeen kasvovedellä. Ensisijaisesti kasvovesi valitaan ihotyypin mukaisesti, mutta poikkeuksellisesti se voidaan valita myös erityisen tarpeen mukaan, esimerkiksi sopivaksi pariksi puhdistusaineelle.

Tampereen Koivu-apteekin kosmetologi Tiina Gahmbergin mukaan kasvovesi viimeistelee puhdistuksen.

– Kasvovesi jättää iholle optimaalisen pinnan, johon kosteusvoide imeytyy hyvin.

Kuivaihoiselle Gahmberg suosittelee raikasta ja alkoholitonta kasvovettä, joka puhdistaa viimeisetkin meikin rippeet. Tällainen kasvovesi jättää iholle kostean pinnan, joka edistää voiteiden imeytymistä.

Jos iho on rasvainen tai epäpuhdas, kannattaa kasvovedeksi valita alkoholipitoinen, entsymaattisesti kuoriva, tulehduksia rauhoittava ja talineritystä normalisoiva neste.

Kasvovesien lisäksi apteekissa on tarjolla myös mineraalivesiä – runsasmineraalisia lähdevesiä, joilla on ihoa kosteuttava ja rauhoittava vaikutus. Nämä terveysvaikutteiset vedet ovat kutinaa ja ärsytystä lievittäviä, tulehdusta rauhoittavia ja virkistäviä suihkeita, joita voi käyttää koko keholla.

– Mineraalivesiä voi käyttää myös puhdistustuotteita täydentämään, auringon polttamaa ihoa rauhoittamaan tai ärtyneille ihottuma-alueille.
Apteekista mineraalivesiä löytyy useita vaihtoehtoja. Mineraalipitoisuudet vaihtelevat jonkin verran tuotteittain.

Kuivan ihon pelastus

  • Avène Gentle Toner, 200 ml, 21,70 e
  • Erityisesti kuivalle ja pintakuivalle iholle soveltuvassa kasvovedessä on runsaasti ihoa suojaavia silikaatteja. Tasapainottaa ihon pH:n normaalille tasolle.

Joka tyypille

  • La Roche-Posay Physiological Soothing Lotion -kasvovesi, 200 ml, 16,90 e
  • Kaikkien ihotyyppien physiological kasvovesi viimeistelee puhdistuksen ja jättää iholle raikkaan tunteen. Koostumus ei sisällä parabeeneja.

Rauhoittava kosketus

  • Aco Ultra Soft Toner, 200 ml, 11,05 e
  • Hellävaraisen kasvoveden hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja antaa iholle täyteläisen tunnun jättäen sen pehmeäksi. Kevyesti hajustettu.

Tehokas viimeistelijä

  • Vichy Pureté Thermale Perfecting Toner, 200 ml, 19,05 e
  • Vichy Thermal Spa -lähdevettä sisältävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen poistaen viimeisetkin meikin rippeet. Tuote on parabeeniton ja alkoholiton.

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje