Hellästi puhtaaksi pesunesteillä

  • AA0318_kokeilu_ACO_ATOPIK

Raatimme kokeili Avainapteekkien uusia pesunesteitä. Luonnonkosmetiikkaa oleva pesuneste ihastutti.

Testattavat pesunesteet:

Atopik Sensitive Pesuneste, 200 ml. Herkän ihon pesuneste vartalolle, hiuksille ja käsille. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 10,95 € (54,75 €/l)

ACO Caring Shower Oil, 400 ml. Miedosti hajustettu ja hellävarainen suihkuöljy, joka palauttaa ihon oman rasvatasapainon. 12,30 € (30,75 €/l)

Testaajat:

Otto, 24, pesee suihkusaippualla vartalon ja hiukset. Urheilee ja kantaa salikassissa mukanaan myös suihkukamppeita.

Katja, 45, on herkkä- ja kuivaihoinen. Käyttää kesät-talvet vartalovoiteita suihkun jälkeen. Tuote- ja merkkiuskollinen.

Heleena, 78, käyttää pesunesteitä päivittäin. Herkästi kutiseva iho. Arvostaa laatua, mielellään testaa tuotetta ennen ostopäätöstä.

ACO Caring Shower Oil

Katja:

"Vaikka tuote oli öljymäinen ja juokseva, se kuitenkin vaahtosi hieman saippuamaisesti ja tuntui puhdistavan hyvin. Iho jäi pesun jälkeen kosteutetun oloiseksi, joten kosteusvoidetta tarvitsi lisätä vain kuivimpiin kohtiin. ACOn tuoksu on mukavan mieto. Pumppu toimi hyvin eikä iso pakkauskoko haittaa kotikäytössä.”

Otto:

"Tuoksu on jopa hieman tunkkainen. ACOn öljyinen koostumus oli vähän outo, mutta toimi saippuan lailla eikä jättänyt iholle kalvoa. Hiukset jäivät hieman rasvaisiksi. Pumppu toimi muuten hyvin, mutta en saanut sitä suljetuksi kunnolla, ja öljyä vuoti salikassiin. Pakkaus näyttää aurinkotuotepakkaukselta.”

Heleena:

"Pidän pumppupulloista, ja on hyvä, että suihkussa käytettävä tuote on muovipakkauksessa. Tuoteseloste on hankala lukea, mutta muuten pakkaus on kaunis ja toimiva. Öljyn ja puhdistusaineen yhdistelmä on onnistunut. Iho ei kutissut suihkun jälkeen, en siis tarvinnut erillistä vartalovoidetta. Miellyttävä, puhdas tuoksu.”

Atopik Sensitive Pesuneste

Katja:

"Pesuneste yllätti mentholin tuoksulla, josta tuli raikas fiilis. Geelimäinen neste ei vaahdonnut, mutta puhdisti silti hyvin, eikä ihoa tarvinnut erityisemmin kosteuttaa pesun jälkeen. Tuote viilensi kivasti ihoa, joten voisin kuvitella käyttäväni tätä myös rantapäivän jälkeen. Näppäränkokoinen ja trendikäs pakkaus. Riittoisan oloinen, joten Atopikin hinta-laatusuhde on kohdallaan.”

Otto:

Tuotteen miellyttävä piparmintun tuoksu virkisti kivasti aikaisina aamuina. Neste toimi kuin suihkusaippua ja pesi hyvin hiuksetkin. Tuote ei tosin laimentunut hyvin veteen, joten hiusten piti olla ihan märät, kun niille levitti tuotetta. Tyttöystäväni saa migreenin vahvoista tuoksuista, mutta Atopikin tuoksu ei haitannut, vaikka se jäi hiuksiin pesun jälkeen. Esteettinen pakkaus, tosin hieman pieni kooltaan. Suosittelisin tätä.”

Heleena:

"Uusi kiinnostava tuote, en ollut aiemmin käyttänyt Atopik-sarjaa. Tuoksu on tunnistettava, mutta ei ollenkaan ärsyttävä. Hienostuneen, jopa ylellisen tuntuinen tuote ja pakkaus, arkipäivän ihanuus – sopisi jopa läheiselle lahjaksi. Pesuneste huuhtoutui hyvin pois iholta eikä jättänyt välitöntä kutisevaa oloa, mutta voi olla, että pitkäaikaisessa käytössä vartalovoide olisi hyvä lisä. Kovin pienellä on tuoteselosteteksti tässäkin pakkauksessa.”

AA0318_atopik_pesu_Aco_showeoil

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje