Hammasvälit puhtaiksi

  • AA0319_24-25_Kolme_kokeilijaa2

Testiryhmämme kokeili Avainapteekkien valikoiman hammasväli­tuotteita. 

Testattavat tuotteet:

TePe Original

Muovitetulla metallilangalla varustettu pehmeä hammasväliharja hammasvälien puhdistamiseen. Harjaa voi käyttää useamman kerran. Saatavana paljon eri kokoja. 8 kpl, 8,80 e

GUM Soft Picks Advanced

Kertakäyttöinen pehmeä hammastikku hammasvälien puhdistamiseen ja ikenien verenkierron stimulointiin. Poistaa plakkia ja ruoan-tähteitä. Saatavilla koot small ja medium. 30 kpl, 8,55 e

Testaajat:

Tanja, 45, on ollut oikomishoidossa aikuisena. Silloin hän vakuuttui hampaiden hoidon tärkeydestä. Käyttää säännöllisesti hammasväliharjoja.

Eeva, 36, oli nuorena huoleton hampaiden hoitaja, mutta nykyään hän käyttää sähköhammasharjaa aamuin illoin ja pyrkii myös lankaamaan hammasvälinsä päivittäin. 

Solja, 61, käy säännöllisesti suuhygienistillä, pesee hampaat sähköhammasharjalla aamuin illoin ja käyttää hammasväliharjaa joka ilta.

Kokemuksia TePe Original-hammasväliharjasta:

Tanja:

+ Pienen kädensijan avulla harjan sai helposti hampaiden väliin, ja tuuhea harjasosa puhdisti hammasvälit kunnolla. Aion käyttää tätä jatkossa.

- Jouduin käyttämään kolmea eri kokoa, jotta sain jokaisen hammasvälin puhdistettua niihin juuri ja juuri sopivalla harjalla,
kuten minua on neuvottu.

Eeva:

+ Tämä on varmasti hyvä tuote parodontiitista kärsiville ja niille, joilla on isot hammasvälit. Pulloharjalla hammasvälit varmasti puhdistuvat. Söpöt värit.

- Harjan varsi oli niin tynkä, että siitä on vaikea pitää kiinni. Edes pienin harja ei sujahtanut hammasväleihini ja yrittäessäni sain haavoja ikeniini. Metalli tuntui ikävältä.

Solja:

+ Pulloharja tuntuu hyvältä ja puhdistaa hyvin. Ensin ajattelin, että varresta ei saa kunnon otetta, mutta se olikin miellyttävä käyttää ja harjalla ylettyi myös takahampaisiin.

- Miksi pulloharjan sisus on metallia? Se tuntuu epämiellyttävältä. Ilman sitä tämä olisi uusi suosikkini.

Kokemuksia GUM Soft Picks Advanced -hammastikusta:

Tanja:

+ Kätevä tuote hammasvälien nopeaan puhdistamiseen, toimii kuin perinteinen hammastikku. Pituutensa ja leveytensä takia sain puhdistettua sillä kaikki hammasvälini.

- Tuote kyllä puhdisti hampaanvälit, mutta siitä puuttui kunnolliset harjakset, jotka olisivat puhdistaneet perusteellisesti.

Eeva:

+ Kätevän tuntuinen muotoilu, hyvä kaarevuus ja helppo käännellä hampaiden väleissä. Tikusta saa hyvän otteen.

- Minulla on ahtaat hammasvälit eikä sarjan ohuinkaan hammastikku mennyt useimmista hammasväleistä läpi. Kertakäyttöisenä aika epäekologinen tuote.

Solja:

+ Tikusta on hyvä pitää kiinni, sillä yltää kaikkiin hammasväleihin ja se puhdistaa hyvin. Kaareva tikku myötäilee hampaan muotoa. Tämä on suosikkini ja pysyy käytössä.

- Tikkua on hyvä käyttää varovasti, sillä pääosa taipuu helposti. Ei ole kovin kestävä ja pieniä harjaksia irtoaa käytössä.

Lue lisää:

Hengitys haisee, mikä avuksi?

Ientulehduksen kotihoito

5 helppoa tapaa hoitaa suuta

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

85123589 Avainapteekit_Cystalia banneri_215x300px_052021

Aqualan_L_banneri_avainapteekit_215x500_2021

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje