Entistäkin ihanampi Apobase-perusvoidesarja

  • 0314_addu_apobase

Yli 40 vuoden ajan suomalaisten ihoa hoitanut Apobase on saanut uuden koostumuksen ja pakkausilmeen. Nyt löydät tarpeisiisi sopivan perusvoiteen vieläkin helpommin!

Apobase on tarjonnut luotettavat perusvoiteet ihon kosteuttamiseen, suojaamiseen ja puhdistamiseen koko perheelle yli neljän vuosikymmenen ajan. Nyt sarja on uudistanut pakkausilmettään ja koostumustaan.

Apobase-perusvoiteiden raikkaat ja vahvat värit on säilytetty ennallaan, joten tunnistat lempivoiteesi edelleen helposti. Uudistuksessa voiteiden rasvapitoisuus ja käyttötarkoitus on nostettu selkeästi esiin pakkausten etupuolelle, mikä helpottaa entisestään oikean tuotteen valintaa.

Uusi Apobase on myös parabeeniton! Uutena säilöntäaineena toimii fenoksietanoli, jota käytetään kosmetiikkatuotteissa yleisesti. Se on yksi vähiten ärsyttävimmistä ja allergisoivista säilöntäaineista.

Tuttuun tapaan Apobase-valikoimaan kuuluu neljä laadukasta perusvoidetta, jotka eroavat toisistaan rasvapitoisuudeltaan.

Turkoosi Apobase eli Hydrogel on kevyt ja täysin rasvaton pikakosteuttaja, joka imeytyy nopeasti. Se sopii rasvaiselle ja sekaiholle sekä erityisesti akneiholle. Sen sisältämä pantenoli viilentää ihanasti auringonoton jälkeen, joten pakkaathan sen mukaan rantakassiisi.

Liila Apobase eli Lotion on kesän ykkösvoide koko keholle! Helposti imeytyvänä ja kevyesti kosteuttavana se soveltuu pintakuivalle iholle, meikinpoistoon, ihon pesuun ja kylpyveteen. Rasvapitoisuus 20 %.

Sininen Apobase eli keskirasvainen Creme, rasvapitoisuus 30 %, on hoitava perusvoide herkän ihon hoitoon ja pesuun. Käytä rasvaa koko vartalolle, atooppisen ihon perusvoiteena, kuiviin taipeisiin ja käsiin.

Punainen Apobase Oily Creme on rasvainen erittäin kuivan ja herkän ihon tehokas hoitovoide. Se soveltuu mm. psoriasisläiskiin, vaippaikäisten voiteeksi sekä halkeileville käsille. Hoida nyt jalkasi sandaalikuntoon hieromalla Oily Cremeä jalkapohjiisi!

Valitse perusvoide käyttötarkoituksen, ihosi kunnon ja vuodenajan mukaan. Anna Apobasen huolehtia sinusta ja läheisistäsi päästä varpaisiin, ympäri vuoden!

Lisätietoja Apobasesta.

0314_apobase_addu_pikkukuva

Uudistunut Apobase-perusvoidesarja on hajusteeton, väriaineeton ja nyt myös parabeeniton. Apobasen uudistuneet pakkaukset ovat informatiiviset ja kauniit katsella. Oikean voiteen valinta on tehty entistäkin helpommaksi. Uudistunut, parabeeniton Apobase sopii jokaisen iholle! 

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje