Avène on Euroopan myydyin dermokosmetiikka-sarja

  • 0614_avene

Avènen dermokosmetiikka-tuotteet valmistetaan pienessä ranskalaisessa kylässä.

Vierailulla Ranskassa

Ryhmä Avainapteekkilaisia kävi tutustumassa viime toukokuussa lääketehdas Pierre Fabren valmistaman Avène-dermokosmetiikkasarjan tuotantolaitoksiin. 

Avènen tehdas sijaitsee Etelä-Ranskassa pienessä Avène-les-Bainsin kylässä.  Tehtaan vieressä toimii vaikeiden ihosairauksien hoitoon erikoistunut hydroterapiakeskus, jossa hoidot perustuvat kylässä sijaitsevan terveyslähteen tutkitusti terapeuttiseen veteen. Sama Avène-terveyslähdevesi on myös dermokosmetiikkasarjan tehon takana. Tuotteet valmistetaan huippumodernissa lääketehtaan tuotantovaatimukset täyttävässä tehtaassa.

Dermokosmetiikalla tarkoitetaan kliinisesti tutkittuja, herkkäihoisimmallekin sopivia, raaka-aineluetteloltaan ja säilöntäainemääriltään mahdollisimman minimalistisia ja turvallisia tuotteita. Tehokkaat, mutta hellävaraiset tuotteet ovat perinteisen kauneuskosmetiikan ja lääkevalmisteiden välimaastossa. Usein dermokosmetiikassa käytetään pieninä pitoisuuksina samoja vaikuttavia aineita kuin lääkkeissä: esimerkiksi salisyylihappoa, A-vitamiinia tai joissakin Euroopan maissa lääkeaineeksi luokiteltua rautamyrttiuutetta. Dermokosmetiikkaa myydään apteekeissa, jolloin asiakas saa tuotetta valitessaan avukseen farmaseuttista osaamista.

Avainapteekkilaiset vakuuttuivat sarjan tinkimättömästä laadusta tuotteiden käyttäjien parhaaksi.

Ihonhoitosarja Avènen filosofiassa ekologisuus ja eettisyys ovat tärkeitä. Tuotteiden raaka-aineissa kiinnitetään erityistä huomiota kestävään kehitykseen. Sarjasta on Suomessa myynnissä runsaat 90 tuotetta eri tyyppisten ihojen tarpeisiin. Tärkeä raaka-aine niissä on Avène-terveyslähdevesi, jolla on tutkitusti ihoa rauhoittava vaikutus. Näistä vaikutuksista on julkaistu lukuisia kliinisiä tutkimuksia lääketieteellisissä julkaisuissa. Avènen tuotteet valmistetaan lääketehtaiden standardien mukaan. Tuotekehityksessä panostetaan puhtaisiin raaka-aineisiin. Osa tuotteista on miedosti hajustettuja. Valittavana on myös täysin hajusteettomia tuotteita. Avènen ensimmäisenä kehittämässä tuubipakkauksessa tuote säilyy steriilinä viimeiseen pisaraan asti. Näin ollen tuotteeseen ei tarvitse lisätä lainkaan säilöntäaineita.

Dermokosmetiikan kuluttajat arvostavat valikoiman pysyvyyttä. Varsinkin herkkäihoiselle on kullanarvoista löytää varma luottotuote, josta iho pitää. Hyväksi havaitut, tutkitut ja turvalliset tuotteet pysyvät valikoimassa eivätkä vaihdu trendien mukaan.

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje