Anti-age-tuotteet: Elinvoimaa iholle

  • AA0518_peli_

Kun iho kaipaa kosteutusta, kiinteytystä tai heleyttä, anti-age-tuotteet ovat oiva apu.

Ravitsevaa hoitoa ikääntyvälle iholle

  1. Noin 30-vuotiaasta lähtien voi alkaa käyttää aiempaa ravitsevampia tuotteita. Tätä ennen ihoa voi ehkäistä ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä käyttämällä voiteita, jotka suojaavat UV-säteiltä, ilmansaasteilta ja muilta ihoa rasittavilta tekijöiltä. Ensimmäisten pienten ryppyjen syy on usein vain kosteuden puute, joten niiden hoitoon riittää hellä, oikea perushoito. Anti-age-voiteiden käyttö aloitetaan yleensä silmänympärysvoiteella. 35-vuotiaasta lähtien päivittäisinä hoitotuotteina ovat puhdistamisen lisäksi päivä-, silmäympärys- ja yövoide tai yksi aamuin-illoin toimiva 24h-voide.
  2. Ensimmäisiin ryppyihin tarkoitetut anti-age-hoitotuotteet sisältävät usein ihon heleyttä lisääviä ja väsymyksen merkkejä lievittäviä ainesosia. Niitä voi halutessaan käyttää jo 25-vuotiaasta alkaen. Kun näkyvämpiä ryppyjä alkaa muodostua, voi siirtyä ihoa silottaviin tuotteisiin.
  3. Ihon kiinteyden heiketessä 45 ikävuoden jälkeen, suositellaan ns. firming cream -voiteita. Ihon sameutta ja ohenemista hoitavat tuotteet on kehitetty ihon tarpeisiin vaihdevuosien jälkeen. Seerum-valmisteella voi tehostaa anti-age-tuotteiden käyttöä tai lisätä ihon kosteuspitoisuutta. Ikääntyvälle iholle ne sopivat päivittäin käytettäväksi. Jos ihon kunto on tilapäisestä syystä erityishoitoa vailla, seerumi toimii myös kuuriluontoisesti.

Tiesitkö? Antioksidantit ja probiootit hoitotuotteissa suojaavat soluja. Siten ne ehkäisevät myös ryppyjen muodostumista.

Avainapteekkien valikoimasta:

Favora kiinteyttävä ja korjaava seerumi

Ihoa silottavassa ja kiinteyttä edistävässä koostumuksessa on peptidejä, jotka auttavat häivyttämään juonteita ja ryppyjä. Kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. 30 ml, 23,80 €  (793,33 €/l)

Avène PhysioLift Serum

Anti-age-seerumi syviin ryppyihin ja juonteisiin sekä iholle, jonka kimmoisuus on heikentynyt. Iho tuntuu täyteläisemmältä ja kiinteämmältä, ja näyttää raikkaammalta. 30 ml, 39,90 €, (1330 €/l)

Vinkki! PhysioLift-tuotesarja perustuu viiteen tehokkaaseen ihon ikääntymistä hidastavaan ainesosaan, kuten hyaluronihappoon. Sitä esiintyy ihmiskehossa luonnostaan, mutta sen määrä hupenee ikävuosien lisääntyessä.

Vichy slow age

Kevyt ja raikas, herkän ihon vahvistava, hypoallergeeninen päivävoide päivittäiseen käyttöön. Suojaa ihoa aurinkosuojakertoimella 25 ja hidastaa ikääntymisen merkkien muodostumista. 50 ml, 38,65 € (773 €/l)

Atopik kiinteyttävä hoitovoide 24 h

Herkän ihon hoitovoide kasvoille. Sisältää elastisuutta parantavia ja juonteita tasoittavia aminohappoja, ravitsevaa kauraöljyä ja kotimaista mustikkauutetta, jossa on antioksidantteja. FI-Natura sertifioitu, vegaaninen tuote. 50 ml, 31,50 € (630 €/l)

Vinkki! Atopik anti-age-voidetta voit käyttää aamuin illoin sekä kasvojen että dekolteen iholla.

Asiantuntijana Tiina Gahmberg, kosmetologi, Koivu Apteekki, Tampere

Lue lisää:

Silmänympärysvoiteet: Löydä itsellesi sopiva silmänympärysvoide

Seerumi: tehotuote ihonhoitoon

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

85123589 Avainapteekit_Cystalia banneri_215x300px_052021

Aqualan_L_banneri_avainapteekit_215x500_2021

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje