Mikä avuksi koiran stressiin?

  • AA0619_Elain_ahdistus13

Lemmikkini reagoi herkästi muun muassa hoitotoimenpiteisiin ja koviin ääniin, miten voin tukea koiraani näissä tilanteissa?

Lemmikin kanssa kannattaa opetella hoitotoimenpiteitä mielellään jo pentuna. Sen voi tehdä esimerkiksi palkitsemalla rauhallisen käytöksen, kun katsotaan suuhun tai korviin. Myös kynsien leikkuuta kannattaa kylmäharjoitella palkitsemalla lemmikki tassuun ja kynsiin koskemisesta. Kaikki lemmikit eivät luota etenkään vieraaseen henkilöön ja apukeinot voivat olla tarpeen.

Kädet voidaan sumuttaa feromonisuihkeella ennen toimenpidettä ja lisäksi lemmikille voi antaa tyynnyttäviä ainesosia sisältäviä Aptus Relax -purutabletteja. Lemmikki kannattaa totuttaa purutablettien makuun jo ennen toimenpidettä tai altistumista pelottavalle tai ahdistavalle tapahtumalle.

Täsmätuote:

  • Aptus_Elain
    Levollisen käyttäytymisen tukemiseen koirille ja kissoille. Voi käyttää feromonivalmisteiden kanssa. Aptus Relax 30 kpl, 24,40 e (406,67 e/kg)

Lue lisää:

Feromonit lievittävät lemmikin stressiä

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje