Kissa on rakas perheenjäsen

  • Eläinystävä-kissa

Graafikko Tiina Vaarakallio on yksi Suomen noin miljoonasta kissanomistajasta.

”Kissoista on valtavasti seuraa ja elämä olisi paljon köyhempää ilman näitä rakkaita karvapalleroita. Meillä on kaksi bengalia. Jaya, 12, on arka ja pelokas. Hamilton, 9, taas on kuin koira, se on heti kaikkien kaveri. Se nuuhkii pelottomasti vieraiden jalat ja kurkistaa häpeilemättömästi laukkuunkin.

Kissat ovat perheenjäseniä ja omia persoonia. Jaya on kiintynyt enemmän mieheeni kuin minuun. Kun Teemu avaa ulko-oven, kuuluu kops kops, kun kissat hyppäävät lattialle ja ryntäävät eteiseen. Kun minä tulen kotiin kopsahduksia kuuluu vain yksi. Jaya löytyy olohuoneesta lempinojatuolistaan, josta se luo minuun toteavan katseen, että jaha, tuokin tuli.

Jos Hamilton hakee Jayasta seuraa, Jaya saattaa sähähtää ja läpätä tassulla nenälle. Mutta mikään määrä sähinää ei saa Hamiltonia lannistumaan. Se ainoastaan kääntää päänsä kallelleen puolustusasentoon ja ottaa Jayan iskut vastaan.

Kun menemme nukkumaan, ei mene kuin 30 sekuntia, kun molemmat loikkaavat sänkyyn ja käpertyvät jalkojamme vasten kerälle. Siihen tunteeseen on hyvä nukahtaa.”

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

38231_Perrigo_ACO_Sun_Avainapteekit_banner_215x500
banneri Nicotinel_215x550

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje