Eläinten ymmärtäminen palkitsee

eläinkouluttaja

Tuire Kaimio kouluttaa työkseen eläinnäyttelijöitä ja etsii ihmisen ja eläimen yhteistä kieltä. Mikä on hänen hyvän olon reseptinsä?

1. Hyvä ruoka

Nautin hyvästä ruoasta hyvässä ympäristössä ja hyvässä seurassa. Mieheni pitää kokkaamisesta, samoin kuin monet ystävämme. He kokkaavat usein yhdessä kaikenlaisia herkkuja.

Kesällä on kiva istua ulkona syömässä – sehän on jo itsessään kuin juhla. Yksi lempiruuistani on saltimbocca, prosciutolla ja salvialla täytetyt naudan- tai kanan filepalat.

2. Aika omille asioille

Tarvitsen aikaa, jolloin voin puuhastella itsekseni juuri niitä asioita, joita haluan. Se, miten oman aikani käytän, vaihtelee paljon tilanteen ja päivän mukaan.

Pilates on yksi tapa ottaa aikaa itselle. Tutustuin lajiin muutama vuosi sitten. Keho on työvälineeni, ja siksi pilates tekee minulle hyvää. Kun keho voi hyvin, myös mieli voi hyvin.

Toisinaan mieleni tekee lukea, joskus haluan katsella ympärilleni. Välillä tekee hyvää vain olla. Kunhan saan tehdä sitä, mitä juuri sillä hetkellä haluan.

3. Elämän johtoajatus

Minua ohjaa ajatus siitä, että haluan tehdä tästä maailmasta hieman paremman paikan, kuin mitä se oli tänne tullessani. Tuo taka-ajatus liittyy kaikkeen, mitä teen. Pyrin päämäärään niin arkisilla teoilla kuin työni kautta.

Olen kouluttanut eläimiä työkseni 20 vuotta, mutta ajauduin eläinten pariin jo hyvin nuorena. Teen koko ajan paljon erilaisia asioita. Päätyökseni koulutan elokuvissa ja mainoksissa esiintyviä eläimiä. Kierrän myös luennoimassa ja viemässä tietotaitoa eläimiin ja niiden kouluttamiseen liittyen. On aina yhtä palkitsevaa saada auttaa eläimiä ja ihmisiä löytämään yhteinen kieli.

 

Tuire Kaimion tropit halusi kuulla Apoteekki-lehden Minun troppini -juttusarjaan haastateltu Hanna Limnell.

 

tuire_kaimio_2

Tuire ”Tuikku” Kaimio

  • 38-vuotias eläinnäyttelijöiden kouluttaja ja tietokirjailija.
  • Kouluttanut lukuisia eläimiä, muun muassa Poika ja Ilves -elokuvan ilveksen, Olvi-mainosten Jeppe-koiran sekä Osuuspankin turhien vakuutusmaksujen noutajan.
  • Perheeseen kuuluu mies ja kolme lasta.
  • Nauttii vanhoilla metsäniityillä laiduntavien eläinten katselemisesta. ”Ihmiset ympäri maailman valitsevat usein kysyttäessä saman näkymän lempimaisemakseen.”

Uusimmat


Nettibanneri_Aco

 

Nettibanneri_madoton
Nettibanneri_Nicotinel
Nettibanneri_NudriDrink
Nettibanneri_Vichy

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje