Vanhemmuus ei ole yksilölaji

  • AA0419_tropituutuudet_vanhemmuus

Avainapteekit ja Mannerheimin lastensuojeluliitto tarjoavat yhdessä hyvää starttia pienimpien elämään.

Vauvan syntymä tuo mukanaan paljon uutta opeteltavaa ja muistettavaa. Siksi Avainapteekit on luonut Vauvapaketin takaamaan perheiden pienimpien hyvän startin elämään. Mukana Vauvapakettia toteuttamassa on myös Mannerheimin Lastensuojeluliitto.
– Vanhemmuus ei ole yksilölaji. Paketin avulla haluamme muistuttaa, että tukea ja apua on saatavilla eikä yksin tarvitse jäädä, MLL:n viestintäpäällikkö Maria Gnosspelius sanoo.

Vauvapakettiin kuuluu muun muassa konkreettinen listaus tarvittavista olennaisista vauvavuoden apteekkituotteista. Paketin tärkeä osa ovat myös MLL:n materiaalit vanhemmuuden ensimmäisiä haparoivia askeleita ottaville.

– Paketissa on jääkaappimagneetti, jossa on MLL:n vanhempainpuhelimen ja -netin yhteystiedot. Lisäksi sieltä löytyy Lapsemme-jäsenlehti*, johon olemme kooneet liitteen erilaisista palveluistamme. Meillä on esimerkiksi yli kuusisataa perhekahvilaa ympäri Suomen. Niistä saa tärkeää vertaistukea arkeen, Gnosspelius vinkkaa.

*Lehti on jaossa rajoitetun ajan.

Lue lisää vauvapaketista

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje