Uutta Avainapteekeissa!

  • uutuudet-avainapteekit-2020

Tutustu uutuuksiin! Vatsan, psoriasiksen, syylän ja ihon hoitoa: Avainapteekkien joulukuun uutuustuotteista löydät laadukasta kosmetiikkaa ja tutkittuja terveystuotteita.

avainapteekit-uutuudet-2020-joulukuu
Kosmetiikka-uutuudet

Ärtyneen iholle 

Kuivattava, korjaava ja antibakteerinen suihke erittäville ihovaurioille, hautumille ja ihoärsytyksille,kuten rakoille, vaippaihottumaan ja ihopoimuille.

Avene Cicalfate+ spray 100 ml, 13,60 e

Rauha psoriasisiholle

Psoriasisihon ja -päänahan hoitovoide vähentää hilseilyä, punoitusta, kutinaa ja ärsytystä sekä lehahdusten ilmenemistä. Voidaan yhdistää lääkehoitoihin lehahdusten aikana.

Ducray Kertyol PSO Concentrate 100 ml, 22,30 e

Heleämpi iho

Kuiva iho näyttää helposti samealta ja tuntuu kireältä. Favoran kosteuttavat uutuudet lupaavat tehdä ihostasi heleän ja hyväntuntuisen.

Favora rauhoittava kosteusvoide 50 ml
Favora rauhoittava & ravitseva hoitovoide 50 ml
Favora rauhoittava & kosteuttava seerumi 30 ml
Favora rauhoittava & kosteuttava naamio 75 ml,
19,90–22,90 e

Ikääntyneelle iholle

Age Delay -tuotteet sisältävät tutkitusti tehokkaita anti-age-ainesosia, jotka vähentävät juonteita ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Tuotteissa yhdistyvät tehokas ja kosteuttava vaikutus, miellyttävä ja nopeasti imeytyvä tuotekoostumus sekä ihastuttavat pakkaukset.

ACO Age Delay -tuotesarja, 21–29 e

Terveystuote-uutuudet

uutta-avainapteekeissa-terveystuotteet
Q10 sydämen hyvinvointiin

Vahva ja monipuolinen ubikinonivalmiste sydämen hyvinvointiin ja suojaamaan soluja hapettumisstressiltä. B1-vitamiinia ja luontaista E-vitamiinia tukemassa ja tehostamassa ubikinonin toimintaa. Sopii jatkuvaan käyttöön sekä käytettäväksi yhdessä statiinien kanssa.

Super Ubikinoni Q10 60 kaps., 25 e

Säännöllisesti toimiva vatsa

Hedelmä-ja kasvivalmistetabletti tukee ja ylläpitää säännöllistä suolen toimintaa. Tuotteen sisältämä malva tukee ruuansulatusta. Kiivihedelmä sisältää runsaasti sekä liukenevia että liukenemattomia kuituja. Käytetään (tarvittaessa) 20 päivän ajan: 1 tabletti vuorokaudessa aamulla tai illalla oman mieltymyksen mukaan. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Ravintolisä. Markkinoija Sanofi Oy.

LAXOPLANT® 20 tabl., 13 e

Eroon syylistä

Lääkärien käyttämä hiilidioksidijäädytystekniikka poistaa käsi- ja jalkasyylät tehokkaasti ja nopeasti. Täsmäjäädytys jäädyttää syylän syvältä. Lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä. Perrigo Suomi Oy/perrigo.fi.

Wartner Cryo, 29,20 e

Tukkoiseen nenään

Avaava ja suojaava nenäsumute aukaisee tukkoisen nenän nopeasti. Sen sisältämä dekspantenoli suojaa ja hoitaa nenän limakalvoja. Säilöntäaineeton.*

Septanazal 10 ml, 5,70 e

Tuotteiden hinnat ovat Avainapteekkien keskimääräisiä hintoja.

*Septanazal (1 mg/ml + 50 mg/ml ksylometatsoliinihydrokloridi/dekspantenoli) nenäsumute nenän limakalvojen turvotuksen lyhytaikaiseen paikallishoitoon aikuisille ja vähintään 10-vuotiaille lapsille. Annostus: 1 suihke kumpaankin sieraimeen enintään 3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Ei alle 10-vuotiaille. Annosteltava alle 12-vuotiaalle aikuisen valvonnassa. Älä käytä Septanazalia, jos olet allerginen vaikuttaville aineille tai apuaineille. Ei raskaana oleville tai imettäville. Hoidon kesto enintään 7 päivää. Jos kärsit ahdaskulmagalukoomasta, vaikeasta sydän- ja verisuonisairaudesta tai metabolisesta oireyhtymästä, keskustele lääkärin kanssa ennen lääkevalmisteen käyttämistä. Tutustu pakkausselosteeseen. Pakkauskoko: 10 ml (90 annosta). Markkinoija: KRKA Finland Oy, Bertel Jungin aukio 5, 02600 Espoo, puh. 020 754 5330, info.fi@krka.biz.

Uusimmat


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje