Uutta Avainapteekeissa!

  • uutuudet-avainapteekit-2020

Tutustu uutuuksiin! Vatsan, psoriasiksen, syylän ja ihon hoitoa: Avainapteekkien joulukuun uutuustuotteista löydät laadukasta kosmetiikkaa ja tutkittuja terveystuotteita.

avainapteekit-uutuudet-2020-joulukuu
Kosmetiikka-uutuudet

Ärtyneen iholle 

Kuivattava, korjaava ja antibakteerinen suihke erittäville ihovaurioille, hautumille ja ihoärsytyksille,kuten rakoille, vaippaihottumaan ja ihopoimuille.

Avene Cicalfate+ spray 100 ml, 13,60 e

Rauha psoriasisiholle

Psoriasisihon ja -päänahan hoitovoide vähentää hilseilyä, punoitusta, kutinaa ja ärsytystä sekä lehahdusten ilmenemistä. Voidaan yhdistää lääkehoitoihin lehahdusten aikana.

Ducray Kertyol PSO Concentrate 100 ml, 22,30 e

Heleämpi iho

Kuiva iho näyttää helposti samealta ja tuntuu kireältä. Favoran kosteuttavat uutuudet lupaavat tehdä ihostasi heleän ja hyväntuntuisen.

Favora rauhoittava kosteusvoide 50 ml
Favora rauhoittava & ravitseva hoitovoide 50 ml
Favora rauhoittava & kosteuttava seerumi 30 ml
Favora rauhoittava & kosteuttava naamio 75 ml,
19,90–22,90 e

Ikääntyneelle iholle

Age Delay -tuotteet sisältävät tutkitusti tehokkaita anti-age-ainesosia, jotka vähentävät juonteita ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Tuotteissa yhdistyvät tehokas ja kosteuttava vaikutus, miellyttävä ja nopeasti imeytyvä tuotekoostumus sekä ihastuttavat pakkaukset.

ACO Age Delay -tuotesarja, 21–29 e

Terveystuote-uutuudet

uutta-avainapteekeissa-terveystuotteet
Q10 sydämen hyvinvointiin

Vahva ja monipuolinen ubikinonivalmiste sydämen hyvinvointiin ja suojaamaan soluja hapettumisstressiltä. B1-vitamiinia ja luontaista E-vitamiinia tukemassa ja tehostamassa ubikinonin toimintaa. Sopii jatkuvaan käyttöön sekä käytettäväksi yhdessä statiinien kanssa.

Super Ubikinoni Q10 60 kaps., 25 e

Säännöllisesti toimiva vatsa

Hedelmä-ja kasvivalmistetabletti tukee ja ylläpitää säännöllistä suolen toimintaa. Tuotteen sisältämä malva tukee ruuansulatusta. Kiivihedelmä sisältää runsaasti sekä liukenevia että liukenemattomia kuituja. Käytetään (tarvittaessa) 20 päivän ajan: 1 tabletti vuorokaudessa aamulla tai illalla oman mieltymyksen mukaan. Aikuisille ja yli 12-vuotiaille lapsille. Ravintolisä. Markkinoija Sanofi Oy.

LAXOPLANT® 20 tabl., 13 e

Eroon syylistä

Lääkärien käyttämä hiilidioksidijäädytystekniikka poistaa käsi- ja jalkasyylät tehokkaasti ja nopeasti. Täsmäjäädytys jäädyttää syylän syvältä. Lääkinnällinen laite. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä. Perrigo Suomi Oy/perrigo.fi.

Wartner Cryo, 29,20 e

Tukkoiseen nenään

Avaava ja suojaava nenäsumute aukaisee tukkoisen nenän nopeasti. Sen sisältämä dekspantenoli suojaa ja hoitaa nenän limakalvoja. Säilöntäaineeton.*

Septanazal 10 ml, 5,70 e

Tuotteiden hinnat ovat Avainapteekkien keskimääräisiä hintoja.

*Septanazal (1 mg/ml + 50 mg/ml ksylometatsoliinihydrokloridi/dekspantenoli) nenäsumute nenän limakalvojen turvotuksen lyhytaikaiseen paikallishoitoon aikuisille ja vähintään 10-vuotiaille lapsille. Annostus: 1 suihke kumpaankin sieraimeen enintään 3 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Ei alle 10-vuotiaille. Annosteltava alle 12-vuotiaalle aikuisen valvonnassa. Älä käytä Septanazalia, jos olet allerginen vaikuttaville aineille tai apuaineille. Ei raskaana oleville tai imettäville. Hoidon kesto enintään 7 päivää. Jos kärsit ahdaskulmagalukoomasta, vaikeasta sydän- ja verisuonisairaudesta tai metabolisesta oireyhtymästä, keskustele lääkärin kanssa ennen lääkevalmisteen käyttämistä. Tutustu pakkausselosteeseen. Pakkauskoko: 10 ml (90 annosta). Markkinoija: KRKA Finland Oy, Bertel Jungin aukio 5, 02600 Espoo, puh. 020 754 5330, info.fi@krka.biz.