Täsmäapua äidille ja isälle

  • AA0519_tropit_uudet_vanhemmat_1

Sami Soratie ja Friida Stenberg hakivat Avainapteekkien vauvapaketin esikoiselleen Arvi Soratielle.

Sami Soratie on tottunut asioimaan apteekissa perheensä puolesta. Kesällä hänelle ja Friida Stenbergille syntyi esikoinen, pieni poika. Tulokkaalle piti ensimmäiseksi hakea lääkettä ilmavaivoihin sekä kieli- ja huulijänneleikkauksen jälkihoitoon.

– On jännä tulla lapsen asioissa apteekkiin, kun en tiedä tuotteista. Apua tulee kysyttyä, kun kyse on vauvasta, ei itsestä. Haluan olla varma tuotteista, Sami Soratie sanoo.

Tietoa vauva-ajan hoitotuotteista ja lääkkeistä tämä tuore perhe saa nyt Avainapteekkien koostamasta Vauvapaketista, josta he kuulivat ystävältään. Vauvapaketissa on kirjallisia ohjeita ja neuvoja sekä paljon muutakin, esimerkiksi D-vitamiinitippoja.

– D-vitamiinia pitäisi antaa vauvalle jo kahden viikon iästä lähtien, Friida Stenberg muistuttaa.

Vauvapakettien sisältö vaihtelee hieman apteekeittain. Helsinkiläisen Lauttasaaren Kirkkoapteekin paketista löytyivät muun muassa pienet sukat sekä kuivan ihon hoitorasva.

– Pakettia on haettu paljon. Olemme itsekin mainostaneet sitä, jos olemme huomanneet, että asiakas on raskaana, kertoo proviisori Outi Patrikainen.

Lue lisää vauvapaketista

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje