Mitä ICE tarkoittaa?

ICE

 Oletko jo ottanut käyttöön ICE-tunnisteen? Miksi sen käyttöönotto on todella tärkeää? Farmaseutti Jenny Holländer kertoo.

ICE on lyhenne englanninkielisistä sanoista in case of emergency.  

Se on tunniste, jonka voit tallentaa omaan matkapuhelimeesi lähiomaisen puhelinnumeron eteen.Jos joudut onnettomuuteen, auttajat saavat hätätilanteessa nopeasti ja helposti yhteyttä omaiseesi tunnisteen avulla.

Tallennat puhelimeesi lähiomaisen numero lyhenteellä ICE tai ICE nimi, esimerkiksi ICE vaimo tai wife (engl.). Muista laittaa puhelinnumeron eteen Suomen maanumeron +358 ja jätä suuntanumerosta ensimmäinen nolla pois, niin yhteydenotto ulkomailtakin onnistuu, esimerkiksi +358 400 602 878.

Valitse henkilöiksi sellaisia ihmisiä, joilla on tietoa sairauksistasi ja lääkityksistäsi. Muista myös ilmoittaa kyseisille henkilöille tästä. Laita koodi kahden tai useamman ihmisen nimen eteen. Tallenna lyhenteet eri tunnisteella, esimerkiksi ICE1 vaimo, ICE2 tytär ja niin edelleen.

Neuvot antoi farmaseutti Jenny Holländer Kaarinan apteekista.

25.10.2012

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje