Korona-virus

  • Farmaseutti

Hyvä Avainasiakkaamme!

Alkuvuonna maailmalla esille noussut koronavirus on levinnyt Suomeenkin. Avainapteekit toimivat  parhaan kykynsä mukaan turvatakseen lääkejakelun ja estääkseen viruksen leviämistä.

Luotettavaa tietoa löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sivuilta: www.THL.fi . Viruksen leviämisen estämiseksi on erityisen tärkeää huolehtia hygieniasta ja panostaa käsienpesuun. Myös oikeaoppinen tapa yskiä ja aivastaa ovat tärkeitä. 

Apteekissa asioidessasi on tärkeää noudattaa seuraavia ohjeita:desinfioi kätesi apteekkiin tullessasi, pidä metrin etäisyys muihin, lue Kela-korttisi itse apteekin järjestelmään ja pyri suosimaan lähimaksua. Jos yskittää, niin yskithän hihaasi tai käytä kertakäyttöisiä käsipyyhkeitä.

Pidetään huolta toisistamme: pestään kädet ja huomioidaan kanssaihmiset erityisesti aivastuksen tai yskänkohtauksen sattuessa.  Näin toimimalla varmistamme parhaan mahdollisen hoidon sairastuneille ja apua tarvitseville.

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje