Kaikkea hyvää muistillesi

  • AA0519_tropit_muistipaketti

Avainapteekit kokosi Muistipalvelupaketin Muistiliiton kanssa.

Läheisen tai oma muistisairaus herättää huolta ja kysymyksiä. Siksi Avain­apteekit on koonnut Muistipalvelupaketin yhdessä Muistiliiton kanssa.

− Meidän asiakkaamme ja heidän omaisensa käyttävät paljon apteekkipalveluita, joten apteekki on meille tärkeä yhteistyökumppani. Muistiliittoon kuuluu 43 Muistiyhdistystä ja se on valtakunnallinen toimija, aivan kuten Avainapteekit-ketjukin, Muistiliiton suunnittelija Päivikki Paakkanen kertoo.

Ilmainen Muistipaketti on tarkoitettu niille, joilla on todettu tai epäillään alkavaa muistisairautta. Paketti sisältää muun muassa oman apteekin puhelinnumerolla varustetun jääkaappimagneetin, Muistiliiton julkaiseman Muisti-lehden sekä Avainapteekkien laatiman ohjelehtisen muistisairaille.

Kansiossa on myös tietoa muistisairaille sopivista oman apteekin tarjoamista palveluista. Näitä voivat olla esimerkiksi annosjakelu ja lääkkeiden kotiinkuljetus.

− Suuri osa Avainapteekkien henkilökunnasta on käynyt syksyn aikana järjestämämme Muistikummi-tuokion. Sen myötä he osaavat kohdata ja huomioida muistisairaan, Paakkanen kertoo.

Muistikummin tunnistaa rinnassa olevasta Muistikummi-pinssistä.

Avainapteekit tarjoaa tukea myös apteekkiasioinnin helpottamiseksi. Henkilökunta kertoo, miten muistisairas voi valtuuttaa läheisensä sujuvaan apteekkiasioiden hoitamiseen. Tarvittaessa henkilökunta avustaa apteekkikohtaisen eReseptivaltuutuksen tekemisessä tai neuvoo, kuinka Suomi.fi -valtuutus tehdään.

Lue lisää muistiongelmiin liittyen:

Lue lisää Muistipalvelupaketista

Kotihoito tuo avun kotiin

Älä jää muistisairauden kanssa yksin

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje