Avainapteekit omaishoitajien asialla

avainapteekit_omaishoitajan_asialla

Yhteistyön tarkoituksena on kerätä rahaa omaishoitajien työn tukemiseen ja jaksamiseen.

Avainapteekit-ketju on valinnut yhteistyökumppanikseen 20-vuotisjuhlavuottaan vuonna 2011 viettäneen omaishoitajien ja heidän hoidettaviensa vaikuttamis- ja tukijärjestön Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry:n.

Yhteistyöhön on valittu alkuvaiheessa mukaan kymmenkunta tunnettua apteekkituotetta, joiden myyntihinnasta ketjun apteekit lahjoittavat lyhentämättömänä 30–50 senttiä Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry:lle. Yhteistyössä mukana olevat tuotteet tunnistaa helposti merkistä tuotteen ulkopakkauksessa.

Avainapteekit-apteekkiketjun jäsenapteekit lahjoittivat myös kaikki viime vuoden joulutervehdyksiin varaamansa rahat oman paikkakuntansa paikallisyhdistykselle.

Yhteistyön etenemisestä, lahjoitussumman kertymisestä ja yhteistyöllä saatujen lahjoitusvarojen käytöstä kerrotaan Avainapteekit-ketjun kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Apoteekki-lehdessä sekä Avainapteekit-fi-sivustolla säännöllisesti.

25.5.2012 

Kuka on omaishoitaja?

UusimmatAvainapteekit-lehti

Avainapteekit-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje