3 tapaa hoitaa terveyttäsi juuri nyt

  • AA0618_tropit_

Kokosimme yhteen parhaat ajankohtaiset vinkit hyvinvointiin ja terveyteen.

1. Vertaile terveyspalveluita

Tiesitkö, että voit vertailla yksityisten terveyspalveluiden hintoja verkossa? Tiedot perustuvat Kelan sairaanhoitokorvausrekistereistä saataviin tietoihin. Sivuilla on myös runsaasti tietoa terveys­palvelujen käyttämisestä ulkomailla ja terveydenhuollon valinnanvapaudesta Suomessa.

Lue lisää www.hoitopaikanvalinta.fi.

2. Treenaa muistia

Muistipuisto on maksuton, helppokäyttöinen verkkopalvelu, jonka avulla voi treenata aivoja. Aivot tarvitsevat mielihyvää, kiperiä pulmia ja palautumista. Niitä palvelussa tarjoavat esimerkiksi jenkkajumppa, numerosarjan muistaminen tai musiikki- tai loruvisa.

Muistipuisto on kehitetty Muistiliiton ja Miina Sillanpään Säätiön yhteistyönä, ja se on tarkoitettu etenkin muistisairaille ja heidän läheisilleen. Palvelu soveltuu mainiosti myös aivoterveydestään huolestuneille tai kiinnostuneille ikääntyville.

Lue lisää: www.muistipuisto.fi.

3. Juo vettä virtsatietulehduksessa

Nyt se on tieteellisestikin todistettu: vedenjuonti auttaa virtsatietulehduksiin. Jos siis kärsit toistuvista tulehduksista, kokeile lisätä päivittäistä vedenjuontiasi 1,5 litralla. Tutkimuksen mukaan se riittää pienentämään tulehdusriskin puoleen.

Lähde: Duodecim.

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 


Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje