Infrapunasauna vie väsymyksen

niina-nahkuri

Liikuntayrittäjä Niina Nahkuri saa virtaa asiakkaista ja mielenrauhaa infrapunasaunasta.

"Minulla on äärimmäisen kiva työ: saan paljon virtaa siitä, että näen asiakkaan hyvän olon ja fiiliksen. Se on palkinto, joka auttaa jaksamaan. Tiedostan, että tunnilleni tulo saattaa olla asiakkaalle päivän ainoa hetki, jolloin hän pääsee irrottautumaan. Minun on siksi annettava parhaani.

Zumba on ihan minun juttuni, samoin kuin kaikki, mikä liittyy tanssiin. Koen omaksi jutukseni myös erilaiset kehonhuoltotunnit, joissa mieli saa oman annoksensa rauhoittumista. Vaikka liikunta on työtäni, saan siitä itsekin yhä paljon.

Tärkeää on levätä

Lepo on tällaisessa ammatissa tärkeää. Ohjaan parikymmentä tuntia viikossa, mikä on paljon – olen kuitenkin jo 41-vuotias.

Rentoudun infrapunasaunassa, jonka hankin salille viime joulukuussa. Se on terveysvaikutteinen syvälämpösauna, jossa lämpötila nousee maksimissaan 50 asteeseen. Vaikka lämpötila ei ole sen korkeampi, hikoilu on todella voimakasta.

Infrapunasauna on tämän hetken hittituote. Sillä voi hoitaa muun muassa unettomuutta ja stressiä. Saunassa käynti myös polttaa kaloreita. Siksi se sopii hyvin painonpudottajille.

Itse olen löytänyt infrapunasaunasta henkilökohtaisen rauhoittumisen ja rentoutumisen paikan. Siellä käynti vie väsymyksen. Menen saunaan yksin raskaan työpäivän jälkeen.

Teen monia asioita yhtä aikaa

Yrittäjyys on omanlaisensa taiteenlaji. Ryhmä­liikunta-alalla on pakko kulkea tuntosarvet avoinna ja haistella trendejä, sillä asiakkaat ovat vaativia ja haluavat uusia lajeja.

Olen aina tehnyt montaa asiaa yhtä aikaa. Totta kai jokainen väsyy joskus, mutta olen ymmärtänyt olevani ihminen, jolle monien asioiden tekeminen yhtä aikaa on verissä. Perustin yrityksenikin samoihin aikoihin perheen kanssa. Pyöritin yritystä ja imetin kassan takana. Tällä hetkellä opiskelen työn ohessa.

Mielestäni on tärkeää löytää kustakin elämäntilanteesta hyviä asioita ja keskittyä niihin. Aina elämä ei ole ruusuilla tanssimista, mutta oma elämänlaatu nousee, kun oppii näkemään ympärillään ihania asioita."

Tropit kiertoon! Niina Nahkuri halusi kuulla laatupäällikkö Kaisa Salmisen hyvän olon reseptin. Lue, mitä Kaisa vastasi.

Niina Nahkuri

  • Yrittäjä, BBA, Forever Aloe Vera -jälleenmyyjä, tanssi- ja aerobicohjaaja.
  • Perusti Liikuntakeskus FunFitin Kouvolan keskustaan vuonna 2003.
  • Suorittaa parhaillaan MBA-tutkintoa englanninkielisessä International Business Management -ohjelmassa.
  • 10-, 9- ja 6-vuotiaat lapset.

Lisälukemista

Niina Hietalahti: Heittäytyminen uuteen kannatti

Uusimmat


Uusi Avainapteekit-lehti on ilmestynyt!
Hae omasi lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

Nettibanneri_madoton
Nettibanneri_Aco
Nettibanneri_Nicotinel
Nettibanneri_NudriDrink
Nettibanneri_Vichy

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje