Uusia tuotteita tupakoinnin lopettamiseen

  • apteekin hyllyltä

Haluan lopettaa tupakoinnin. Onko apteekissa tarjolla uusia tuotteita lopettamisen tueksi?

Tupakoinnin lopettaminen kannattaa aina.

Terveyden kannalta muutokset tupakoinnin lopettamisen jälkeen näkyvät ja tuntuvat ilahduttavan pian. Keuhkojen toiminta palautuu, yskä helpottuu ja maku- ja hajuaisti palautuvat yleensä muutaman viikon kuluessa tupakoinnin lopettamisesta. Tupakoinnin lopettaminen pienentää riskiä sairastua moniin sairauksiin, helpottaa sairauksien hoitoa ja nopeuttaa paranemista. Suorituskyky kohenee ja vastustuskykysi paranee tupakoinnin lopettamisen myötä. Unohtaa ei kannata myöskään taloudellista säästöä.

Lääkkeiden ja nikotiinituotteiden lisäksi tupakoinnin lopettamisen tueksi on kehitetty uusia vaihtoehtoja. Lääkkeetön ja nikotiiniton vaihtoehto on Smooff-filtterit. Tupakan oman filtterin päälle kiinnitetään lopettamisfiltteri. Filtteri laimentaa tupakan savua ja nikotiinia ilmakehän ilmalla ja kerää samalla savua ja nikotiinia filtterin sisään. Tuote sisältää neljä eritasoista filtteriä, jolloin elimistöön pääsevän savun ja nikotiinin määrä vähentyy asteittain. Jokaista filtteriä käytetään viikon ajan. Tavoitteena on neljän hoitoviikon aikana päästä eroon tupakoinnista.

Toinen uutuus tupakoinnin lopettamisen tueksi on Zonnic, huulen alle laitettava annospussi, joka sisältää pienen määrän nikotiinia. Nuuskan tapaan käytettävä tuote sisältää ainoastaan nikotiinia, joka imeytyy suoraan suun limakalvolta. Näin vatsaan joutuvan nikotiinin määrä on vähäinen ja vatsaärsytysriski pienentyy.

Lue lisää:

Kuinka lopettaa tupakointi

Tupakointi voi lisätä nivelreumaa

Lue lisää muualla:

Eroon tupakasta.fi

Stumppi.fi

UusimmatAvainapteekit-lehti

Avainapteekit-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje