Nuku paremmin ja jännitä vähemmän

  • dormiplant

Unihäiriöt ja lievät jännitystilat heikentävät elämänlaatua. Dormiplant auttaa rauhoittumaan.

Unettomuus vaivaa lähes jokaista jossakin elämänvaiheessa. Joskus on vaikea nukahtaa tai pysyä unessa. Sekin harmittaa, kun herää kesken unien.

Unihäiriöitä aiheuttavat monet stressaavat elämäntilanteet, työ- ja opiskelupaineet sekä yllättävät elämänmuutokset. Unipulmat eivät katso ikää. Niistä kärsivät niin nuoret kuin vanhat. Niitä esiintyy teini- ja vaihdevuosina ja etenkin korkeassa iässä.

Itsehoitolääke Dormiplant on kasvirohdosvalmiste unihäiriöiden ja lievien jännitystilojen hoitoon. Se sisältää rohtovirmajuuresta valmistettua valeriaanaa, jolla on tutkitusti rauhoittava ja nukahtamista helpottava vaikutus. Kansanperinteessä valeriaanaa on käytetty yrttinä hyvin monenlaisten oireiden hoitoon, muun muassa unilääkkeenä ja ahdistuksen lievittämiseen.

Dormiplant on markkinoiden vahvin valeriaanatabletti. Sen teho on parhaimmillaan 2–4 viikon säännöllisen käytön jälkeen.

Totea itse, miten elämänlaatu kohoaa, kun unen laatu paranee ja jännitys vähenee.

Apu syvään uneen

Dormiplantin avulla pienten lasten vanhemmat saavat helpommin unen päästä kiinni yöheräilyn jälkeen ja heräävät virkeämpinä uuteen aamuun.

Tenttiin valmistautuvat opiskelijat taittavat terän pahimmalta jännitykseltä ja pystyvät keskittymään suoritukseen täysin voimin.

Laadukas Dormiplant

  • Lievittää unettomuusstressiä. Tartu unettomuusongelmaan, ennen kuin se ehtii kroonistua.
  • Rauhoittaa ja parantaa univalmiutta ja unen laatua. Nukahtamisaika lyhenee ja syvän unen määrä lisääntyy.
  • Ei aiheuta aamutokkuraa. Heräät levänneenä ja virkeänä.

Täsmätuote: Dormiplant 

dormiplant_tuote
  • Pakkauskoot: 20 tablettia ja 40 tablettia
  • Lievien jännitystilojen hoitoon: 1 tabletti korkeintaan kolme kertaa päivässä.
  • Unihäiriöiden hoitoon: 1 tabletti ½-1 tuntia ennen nukkumaanmenoa.
  • Ei alle 12-vuotiaille.
  • Apteekeista.

Dormiplant kalvopäällysteiset tabletit on tarkoitettu lievien jännitystilojen ja unihäiriöiden hoitoon. Nuorille (yli 12 vuotiaille), aikuisille ja iäkkäille. Vaikuttava aine: Rohtovirmajuuresta valmistettu kuivauute, Valerianae radix extr.spir.sicc.(3-6:1) 500 mg. Annostus ja antotapa: Tabletit niellään pureskelematta riittävän nestemäärän kera. Lievien jännitystilojen hoito: Yksi tabletti korkeintaan 3 kertaa vuorokaudessa. Unihäiriöiden hoito: Yksi tabletti puoli tuntia tai tunti ennen nukkumaanmenoa. Tarvittaessa voidaan ottaa yksi lisätabletti aikaisemmin illan aikana. Keskustele lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin käytät Dormiplantia. Dormiplantia ei saa antaa alle 12 vuotiaille lapsille. Älä käytä Dormiplantia jos olet allerginen (yliherkkä) rohtovirmajuurelle tai Dormiplantin jollekin muulle aineelle. Rohtovirmajuuren tehon asteittaisen ilmenemisen vuoksi sitä ei suositella lievien jännitystilojen tai unihäiriöiden akuuttiin hoitoon. Saattaa heikentää ajokykyä ja kykyä käyttää koneita. Ruoansulatuskanavan oireita voi ilmetä rohtovirmajuuresta valmistettuja tuotteita käytettäessä. Käyttöä raskauden tai imetyksen aikana ei suositella varovaisuussyistä tiedon puuttuessa. Valmiste on laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Jos oireet eivät lievity tai ne pahenevat 2 viikon Dormiplant hoidon jälkeen, ota yhteys lääkäriin. Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.

UusimmatApoteekki-lehti

Apoteekki-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Apoteekki-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity avainasiakkaaksi!

Liity avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje