Maitohappobakteereista apua vatsan vaivoihin

  • gefilus

Suoliston koostumukseen voi vaikuttaa terveellisellä ruokavaliolla ja probiooteilla.

Terveen aikuisen ihmisen suolistossa asustaa jopa kaksi kiloa mikrobeja. Suurin osa niistä on hyödyllisiä. Ne tukevat muun muassa ruoansulatusta, ravinnon imeytymistä ja vastustuskyvyn kehittymistä. Suoliston mikrobisto muodostaa yhdessä suolen limakalvon kanssa suojan ulkoa tulevia mikrobeja vastaan.

Voimme vaikuttaa suoliston koostumukseen terveellisellä ruokavaliolla ja probiooteilla, joka ovat eläviä, terveen ihmisen suolistoon kuuluvia hyödyllisiä mikrobeja. Tunnetuimmat probiootit ovat maitohappobakteereita. Perinteisesti maitohappobakteereita on käytetty matkoilla ja antibioottikuurien aikana vatsavaivojen ehkäisemiseksi. Maitohappobakteerit kannattaa kuitenkin lisätä koko perheen jokaiseen päivään. Ne säätelevät haitallisten bakteerien kasvua ja auttavat siten elimistöä taistelussa haitallisia mikrobeja vastaan.

Gefilus®-tuotteet sisältävät maailman eniten tutkittua Lactobacillus rhamnosus GG - maitohappobakteeria. Säännöllisesti käytettyinä Gefilus® -ravintolisät tukevat suoliston hyvinvointia ja elimistön luontaista vastustuskykyä.

Maitohappobakteereista suojaa lapsille

Vastustuskyvyn kehittyessä elimistö kohtaa vieraita bakteereja ja allergioita aiheuttavia aineita. Monipuolinen suolistobakteeristo tukee lapsen limakalvojen vastustuskyvyn muodostumista.
Gefilus Tipat ja Gefilus Tipat + D3 sopivat perheen pienimmille. Molemmat säilyvät huoneenlämmössä.
Gefilus®-tuotteet sopivat kaikille vauvasta vaariin, myös raskaana oleville ja imettäville.

Yhteys ylipainoon

Uusimmat tutkimukset osoittavat, että suolistobakteeristo voi vaikuttaa ylipainoon. Yli- ja normaalipainoisten henkilöiden suolistobakteeristot poikkeavat paljon toisistaan. Bakteeriston koostumusta voi säädellä terveellisellä ruokavaliolla ja probiooteilla, joista parhaiten tunnetaan maitohappobakteerit.

gefilus_tuote

Gefilus Basic kapseli, 20 ja 50 kaps., Gefilus Tipat + D3, 7,5 ml, Gefilus Mansikka Purutabletti, 30 ja 60 tabl.
Avainapteekeista.

Lue lisää:

Probiootit auttavat lapsen vatsavaivoihin

Tiesitkö tämän probiooteista?

UusimmatApoteekki-lehti

Apoteekki-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Apoteekki-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity avainasiakkaaksi!

Liity avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje