Luonnollinen apu vatsan hyvinvointiin

  • AA0318_gastrobene

Lähes jokaisen vatsassa on joskus möyrinyt ja kuplinut, eikä ihme. Joka kolmas kärsii suolisto-ongelmista.

Tutkimusten mukaan joka kolmas suomalainen kärsii vatsa- ja suolisto-ongelmista. Suoliston merkitys ihmisen hyvinvoinnille on kiistaton, ja sitä onkin kutsuttu toisiksi aivoiksi. Pinta-alaltaan suolisto vastaa kokonaista jalkapallokenttää. Ravintoaineet kulkeutuvat sen kautta verenkiertoon. Se toimii myös puskurina ulkopuolisia myrkkyjä vastaan.

Voit vaalia suoliston hyvinvointia syömällä terveellisesti, liikkumalla riittävästi ja vähentämällä stressiä. Pellavansiemenrouheella autat
vatsaasi toimimaan säännöllisesti. Sen myötä saat myös tärkeitä rasvahappoja, hyvälaatuista proteiinia, kuitua ja kivennäisaineita.

Suomalainen Gastrobene®-ravintolisä sisältää pellavansiemenrouhetta, josta yksi kolmasosa on liukenevaa ja kaksi kolmasosaa liukenematonta kuitua. Gastrobene® sisältää myös maailman eniten tutkittuja, hyödyllisiä Lactobacillus rhamnosus GG -maitohappobakteereita, jotka hillitsevät haitallisten bakteerien kasvua suolistossa.

Osaksi monipuolista ruokavaliota

Pellavansiemenrouheessa on välttämättömiä omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, jotka toimivat elimistön energianlähteenä ja solukalvojen rakennusaineena.

Yksi Gastrobene®-annos sisältää lisäksi yli 10 miljardia hyödyllistä maitohappobakteeria. Kun suolisto voi hyvin, koko keho voi hyvin.

Yksi annospussi päivässä

Gluteeniton ravintolisä kaikille, jotka haluavat edistää vatsan normaalia toimintaa. Lisää vaikkapa aamupalan yhteydessä puuroon, jogurttiin tai smoothieen.

Patentoitu Gastrobene® yhdistää ensimmäisen kerran hyödylliset maitohappobakteerit ja pellava-kuidun vatsan normaalia toimintaa edistävät ominaisuudet.

AA0318_dormiplant_tuote

Avainapteekeista. 30 annospussia 300 g:n pakkauksessa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

UusimmatApoteekki-lehti

Apoteekki-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Apoteekki-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity avainasiakkaaksi!

Liity avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje