Edistä sydämen terveyttä, lääkkeettä

  • AA0218_Addu_heartbeneISO

Ovatko verenpaineesi ja kolesteroliarvosi koholla? Kotimainen Elixi Heartbene on lääkkeetön tapa edistää sydämen terveyttä.

Oletko sinäkin aikaasi seuraava suomalainen, joka liikkuu paljon ja syö terveellisesti, mutta jonka verenpaine ja kolesteroliarvot ovat liian korkeat? Et ole ainoa. Yli kaksi miljoonaa aikuisikäistä suomalaista kärsii kohonneesta verenpaineesta. Noin miljoona suomalaista käyttää verenpainetta alentavia lääkkeitä. Saman verran kärsii kohonneesta verenpaineesta tietämättään. Siksi verenpaineen mittaaminen on tärkeää.

Miten Heartbene auttaa?

Elixi Heartbene on miellyttävä tapa pitää sydämestä huolta. Se edistää verenpaineen pysymistä normaalina, alentaa veren kolesterolitasoa ja edistää sydämen normaalia toimintaa. Kotimainen Heartbene sisältää kaliumia, kalsiumia, kasvisteroleja, tiamiinia ja pellavansiemenrouhetta, joka on kuidun ja välttämättömän omega-3-rasvahapon lähde. Mustikkajauhe antaa sille hyvän maun.

Sinun on helppo tehdä pellavarouheyhdistelmästä osa aamurutiinia. Voit lisätä sitä vaikkapa jugurttiin, smoothieen, tuoremehuun tai puuroon. Näin saatat siirtää lääkitystä tai välttyä siltä kokonaan. 

Vähennä suolaa, lisää kuitua

  • Vältä suolan käyttöä ja lisää ruoan-laitossa vaikkapa yrttejä maun antajaksi.
  • Lisää kuituja päivittäiseen ruokavalioon. Heartbene sisältää runsaasti kuitua. Yksi kolmasosa on liukenevaa ja kaksi kolmasosaa liukenematonta kuitua.

Sisältää hyviä rasvoja

Elixi Heartbene ilman taustaa

Vältä tyydyttyneitä, kovia rasvoja, ja lisää tyydyttymättömiä, pehmeitä rasvoja. Heartbene sisältää alfalinoleenihappoa, joka on välttämätön rasvahappo. Sitä on erityisen runsaasti pellavansiemenöljyssä ja jossain määrin myös saksanpähkinöissä ja rypsiöljyssä.

Tuotetiedot: Elixi Heartbene, 300 g, Sopiva päiväannos 10 g (kaksi annosmitallista), Apteekista.

UusimmatAvainapteekit-lehti

Avainapteekit-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje