Benecol helposti aina mukana

  • bevita_addu

Kasvistanolia sisältävä Benecol® on Suomen tunnetuin ja luotetuin kolesterolia alentava elintarvike.

Kuluttajat ovat toivoneet kolesterolia alentavaan Benecol®-valikoimaan tuotetta, joka olisi helppo pitää aina mukana. Nyt odotuksiin on vastattu, kun apteekkien hyllyille on tullut Benecol® Soft Chew -ravintolisä.

Kolesterolia alentavaa kasvistanolia sisältävä ravintolisä on helppo nauttia missä vain ja ottaa vaikka matkalle mukaan. Pehmeän, pureskeltavan koostumuksen ansiosta tabletit on helppo nauttia sellaisenaan ilman vettä. Benecol® Soft Chew -maku on raikkaan sitruksinen. Tabletit on makeutettu ksylitolilla.

Suosittelemme tablettien nauttimista aterian yhteydessä, jolloin tuotteesta saa parhaan tehon. Jo kolme tablettia päivässä (joko yhdellä kertaa tai jaettuna päivän aterioille) alentaa tehokkaasti kolesterolia, mutta halutessaan niitä voi nauttia myös kuusi päivässä.

Benecol® -tuotteet lanseerattiin vuonna 1995. Ne olivat yksi ensimmäisistä funktionaalisista elintarvikkeista, ja ensimmäinen kolesterolia alentava elintarvike maailmassa.

Kasvistanoliesteri

Vuonna 2009 Benecol®-tuotteiden vaikuttava ainesosa, kasvistanoliesteri, nimettiin maailman kymmenen tärkeimmän ravitsemustutkimuksen löydöksen joukkoon. Benecol®-tuotteiden teho on todistettu yli 70 kliinisessä tutkimuksessa ympäri maailman.*

Kasvistanoliesterillä on EU-hyväksytty vahva terveysväite: Kasvistanoliesterin on osoitettu alentavan veren kolesterolitasoa. Korkea kolesteroli on sydäntaudin riskitekijä.

*www.benecol.fi

Benecol® Soft Chew

  • Sisältää kasvistanoliesteriä, joka alentaa tehokkaasti kolesterolia
  • Helppo nauttia milloin ja missä vain
  • Pehmeä, pureskeltava koostumus
  • Makeutettu ksylitolilla
  • 3–6 päivässä aterian yhteydessä

UusimmatApoteekki-lehti

Apoteekki-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Apoteekki-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity avainasiakkaaksi!

Liity avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje