Älä turhaan kärsi eturauhasen kasvusta

  • AA0418_prostaforce

Suurentunut eturauhanen on monen miehen vaiva. Siitä ei tarvitse kärsiä, sillä apua löytyy Euroopassa yleisesti käytetystä kasvirohdoslääkkeestä.

Harmittaako, kun reissulla on vähän väliä pistäydyttävä vessassa ja silti jää tunne, että rakko ei tyhjene kokonaan? Ovatko yöunet muuttuneet katkonaisiksi, kun pakottava tarve juoksuttaa vessassa monta kertaa yössä?

Oireiden taustalla on usein suurentunut eturauhanen, joka haittaa monin tavoin jokapäiväistä elämää. Terve eturauhanen on ison pähkinän kokoinen, mutta miehen ikääntyessä se usein kasvaa. Suurentunut prostata painaa virtsaputkea ja saa aikaan tunteen, että rakko pitäisi tyhjentää vähän väliä. Lopputulos on monesti pelkkää tiputtelua. Oireiden ilmaannuttua lääkäriin menoa ei kannata venyttää. Tulisi varmistaa, että kyseessä ei ole vakavampi vaiva.

Eturauhasen hyvänlaatuista liikakasvua voidaan hoitaa kasvirohdoslääkkeillä ja elämällä terveellisesti.
Prostaforce on sahapalmua sisältävä kasvirohdoslääke, joka on tarkoitettu miehille lieviin eturauhasvaivoihin. Sen vaikutus tuntuu useimmilla jo 4–6 viikon kuluessa. Sivuvaikutuksia ei juurikaan ole.

Ota rohkeasti puheeksi

Eturauhasen suurentumisesta johtuvat oireet tulevat usein hiipien ja niihin tottuu. Vaiva koskettaa myös monia partnereita, koska miehen seksuaalinen kyky saattaa oireiden vuoksi heiketä. Prostaforce lievittää liikakasvusta johtuvia oireita ja parantaa siten elämänlaatua.

Eturauhasen liikakasvun hidastajat

Voit vaikuttaa eturauhasen liikakasvuun.

  • Syö terveellisesti eli paljon tuoreita kasviksia, vähän lihaa.
  • Vältä runsasta alkoholin käyttöä.
  • Liiku monipuolisesti, sillä liikunta hidastaa ikääntymisprosessia.
  • Vähennä ylipainoa.
PROSTAFORCE_kapeli_yhdessa

Prostaforce sisältää sahapalmu-uutetta. Annostus: 1 kapseli päivässä. Pakkaus: 30 ja 90 kapselia. Apteekeista ilman reseptiä.

Prostaforce sisältää sahapalmu-uutetta. Jos olet allerginen sahapalmulle, olet menossa leikkaukseen, sinulla on maksan tai munuaisten vajaatoimintaa, älä käytä tuotetta. Ei suositella käytettäväksi samanaikaisesti muiden hyvälaatuisen eturauhasen liikakasvuun tarkoitettujen lääkkeiden tai antikoagulanttien kanssa. Varmista lääkärin tutkimuksella, että virtsaamisvaivat johtuva hyvänlaatuisesta eturauhasen suurenemisesta eikä taustalla ole vakava sairaus. Tutustu pakkausselosteeseen ennen valmisteen käyttöä. Markkinoija A.Vogel Oy.

UusimmatAvainapteekit-lehti

Avainapteekit-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje