Käyttöehdot

Käyttämällä Avainapteekit Oy:n (jäljempänä Avainapteekit) ylläpitämää verkkopalvelua käyttäjä sitoutuu noudattamaan jäljempänä esitettyjä ehtoja. Mikäli käyttäjä ei hyväksy käyttöehtoja kokonaisuudessaan, ei käyttäjällä ole oikeutta käyttää palvelua.

Avainapteekkien ylläpitämän verkkopalvelun sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Avainapteekit pidättää itsellään kaikki oikeudet, joita ei nimenomaisesti ole tässä myönnetty.

Verkkopalvelussa olevan sisällön tai sisällön osan kopioiminen ja jakelu, mukaan lukien rajoituksetta teksti, valokuvat, musiikki ja tietokoneohjelmat, on kielletty, ellei nimenomaisesti toisin mainita. Käyttäjällä on lupa tallentaa tietokoneelleen tai tulostaa yksityistä käyttöä varten sivuja tai otteita sivuista.

Avainapteekit ei ole vastuussa tai korvausvelvollinen käyttäjälle palvelun virheellisestä toiminnasta, käyttökatkoista, käytön estymisestä, palvelussa olevista virheistä, puutteellisuuksista, tai palvelun tai sen osan lopettamisesta mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta eikä asiakkaan laitteisiin tai ohjelmistoihin tulevista vioista tai häiriöistä.

Avainapteekit ei vastaa palvelun sisällöstä, eikä muusta palvelun kautta tai avulla toimitettavasta tai saatavasta sisällöstä tai sen luotettavuudesta sekä kiistää kaikki nimenomaiset ja oletetut takuut ja vastuut. Verkkopalvelun sisällön tarkoitus on tarjota tietoa terveydestä eikä sitä pidä koskaan tulkita lääketieteelliseksi ohjeeksi tai diagnoosiksi, joka korvaisi ammattihenkilöstön antaman ohjeen.

Avainapteekit ei vastaa palvelussa olevasta tai sivuilta linkitetystä kolmannen osapuolen tuottamasta tai julkaisemasta palvelusta tai materiaalista.

Avainapteekeilla on oikeus muuttaa käyttöehtoja ja verkkopalvelua sekä estää pääsy verkkopalvelun sivuille tai lopettaa niiden ylläpito. Avainapteekit pyrkii kehittämään palvelua ja huolehtimaan sen mahdollisimman häiriöttömästä toiminnasta. Avainapteekit ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä johtuvasta toiminnan kohtuuttomasta vaikeutumisesta.

Käyttäjä nimenomaisesti ymmärtää ja hyväksyy sen, että verkkopalvelun hyödyntäminen tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Yllä oleva ei rajoita käyttäjän lakisääteisiä oikeuksia.

Käyttäjä vastaa palvelun käytöstä sekä palveluun jättämästään tai sen kautta muille käyttäjille ja muihin tietoverkkoihin jakamastaan materiaalista ja siitä, ettei palvelun käyttö tai edellä mainittu materiaali loukkaa kolmannen tekijän-, teollis- ja muita suojattuja oikeuksia tai ole käyttöehtojen ja mahdollisten erityisehtojen, lain tai hyvän tavan vastaista tai aiheuta haittaa tai häiriötä verkolle, Avainapteekeille, Avainapteekkien sopimuskumppaneille, palvelun muille käyttäjille tai muille kolmansille. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan Avainapteekeille tai kolmannelle aiheuttamansa vahingon.

Lähettämällä aineistoa verkkopalveluun esimerkiksi sähköpostitse tai keskustelualueille, käyttäjä sitoutuu seuraaviin ehtoihin: Avainapteekeilla on oikeus käyttää, muokata ja julkaista lähetetty aineisto. Käyttäjän lähettäessä aineistoa Avainapteekeille, Avainapteekit voi halutessaan sitoumuksetta ja ilman korvausvelvollisuutta julkaista aineiston kokonaisuudessaan tai osan siitä ja/tai liittää lähetettyä aineistoa johonkin toiseen aineistoon tai Avainapteekkien tuotteeseen tai palveluun. Avainapteekit ei palauta materiaalia, kuten esimerkiksi kuvia tai kirjoituksia, jotka käyttäjä on pyynnöstä tai pyytämättä Avainapteekeille toimittanut.

Käyttäjän ja Avainapteekkien suhde on luottamuksellinen. Käyttäjän Avainapteekeille antamia asiakas- tai henkilötietoja ei anneta Avainapteekkien ulkopuolelle. Tietoliikenne, jossa liikkuu luottamuksellista tietoa asiakkaan ja verkkopalvelun välillä, on suojattu SSL-yhteydellä.

Verkkopalvelussa tapahtuvaa liikennettä seurataan kävijäseurannan avulla. Tietoja ei käytetä muuhun tarkoitukseen kuin Avainapteekkien verkkopalvelun kehittämiseen tai mainonnan kohdentamiseen. Kehitys- ja personointitarkoituksiin käytetty tieto on anonyymiä eli kävijöitä ei voi tunnistaa.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Mahdolliset riidat ratkaistaan suomalaisessa tuomioistuimessa.

Tutustu myös tietosuojalausekkeeseen


Hae uusin Avainapteekit-lehti
lähimmästä Avainapteekista
tai lue digiversio täältä.

 

 

Kasihuuhde_aqualan_avainapteekit_banneri

Lue bloggaajamme Kaijan blogia.

Ristikkovastaukset

Lähetä Avainapteekit-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako Avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity Avainasiakkaaksi!

Liity Avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje