Kasvivalmisteista apua flunssaan

luontaistuotteet_flunssa_artikkeli

Kysyimme A. Vogel Oy:n proviisorilta, miten rohdokset ja ravintolisät auttavat flunssan hoidossa. Lue, mitä hän vastasi. 

A. Vogel Oy:n proviisori Kaija Elo muistuttaa, että ihmiset ovat tottuneet vanhastaan hoitamaan ja torjumaan flunssaa kotikonstein, esimerkiksi sipulituotteilla ja yrteillä. Elo listasi parhaat luonnon valmisteet flunssan ennaltaehkäisyyn ja oireiden hoitoon.

1. Punahattu lyhentää flunssan kestoa

”Echinaforce-punahattu-uute kohottaa vastustuskykyä silloin, kun elimistöön on pyrkimässä virus tai bakteeri. Kun flunssaa on liikkeellä, mutta ei ole vielä itse sairastunut, niin 10–20 tippaa aamuin illoin riittää. Flunssan ensioireisiin voi ottaa 25 tippaa viidesti päivässä.”

2. Öljy avaa hengitysteitä

”Muita sopivia valmisteita ovat esimerkiksi hengitysteitä puhdistava Biottan Mustaseljanektari sekä hengitysteitä desinfioiva ja avaava Po-ho-öljy, joka sisältää piparminttua, eukalyptusta ja katajaa.”

3. Kuusenkerkkä lievittää kurkun karheutta

”Santasapina-kuusenkerkkäsiirappi ja Santasapina-pastillit sisältävät paljon tärkeää C-vitamiinia ja helpottavat oloa kurkussa. Myös islanninjäkälää sisältävät Islandica menthol ja Echina C -kurkkukarkit helpottavat karheaa kurkkua.”

8.2.2010

Kasvivalmisteiden käyttäjä: selvitä ensin yhteisvaikutukset

Totta vai tarua flunssasta?

Flunssa tulee taas

10 hoitovinkkiä nuhanenille

Flunssa vai influenssa?

Lisätietoa aiheesta muualla

Rohdostuotteet ja luontaistuotteet raskauden aikana

UusimmatApoteekki-lehti

Apoteekki-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Apoteekki-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity avainasiakkaaksi!

Liity avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje