Monivitamiini aktiiviseen elämään

  • addu_multimints

Helppokäyttöinen, hyvänmakuinen monivitamiini tukee aktiivista elämää.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää arjessa jaksamisen kannalta. Hyvään oloon kuuluu olennaisesti terveellinen ruokavalio, mutta kiireisessä arjessa joutuu itse kukin joskus tekemään kompromisseja. Viime vuonna tehdyn tutkimuksen mukaan yli kolmannes suomalaisista aikuisista täydentääkin ruokavaliotaan monivitamiinilla.*1

Vaikka omasta hyvinvoinnista halutaan huolehtia, saattaa päivittäinen monivitamiini jäädä silloin tällöin ottamatta. Yleisin syy on unohtaminen, mutta monivitamiini jää syömättä myös esimerkiksi siksi, että tablettien nielemisestä tai niiden mausta ei pidetä.*2

Suomalaisille jo vuosikymmenien ajalta tutun Multi-tabsin uutuus Multi-tabs Multi-Mints mahdollistaa uudenlaisen tavan nauttia päivittäinen monivitamiini. Raikkaan makuinen purutabletti sisältää 17 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta, jotka muun muassa tukevat vastustuskykyä, edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta*3. Multi-tabs Multi-Mints -tabletti on helppo nauttia milloin ja missä vain – ilman vettä. Viileän mintun tai raikkaan sitruunan makuisen tabletin voi pureskella tai sen voi imeskellä kuin pastillin.

Tabletit on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön. Kätevä pakkaus kulkee helposti mukana laukussa tai taskussa. Suositusannos on kaksi tablettia päivässä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

*1. Millward Brown Brand Tracking, toukokuu 2016, 805 vastaajaa

*2. Millward Brown Concept Test, kesäkuu 2016, 400 vastaajaa.

*3. D- ja C-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B2-, B6- ja B12-vitamiinit sekä pantoteenihappo ja C-vitamiini edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Hyvinvoinnin kulmakivet syksyyn

  • Monipuolinen ruokavalio – muista ravintolisä tarvittaessa!
  • Riittävästi unta ja lepoa
  • Säännöllinen liikunta

Raikas monivitamiiniuutuus

addu_multimints_tuote

Uusi Multi-tabs Multi-Mints on helppo tapa täydentää päivittäistä vitamiinien ja kivennäisaineiden saantia. Mintun tai sitruunan makuiset tabletit sisältävät 17 vitamiinia ja kivennäisainetta. Ota kätevä pakkaus mukaasi, niin et unohda päivän vitamiiniannosta. Pakkauskoko 60 tablettia.

UusimmatApoteekki-lehti

Apoteekki-lehden löydät myös Facebookista.


Ristikkovastaukset

Lähetä Apoteekki-lehden ristikkovastaukset tästä.


Sinustako avainasiakas?

Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä. Tutustu etuihin ja liity avainasiakkaaksi!

Liity avainasiakkaaksi

Lue lisää eduista

Lähin Avainapteekkisi

Tilaa uutiskirje